Friday, January 1, 2016

2016

Hai Uoll........

Lama gila la tak bukak new post ni. Just jadi silent reader je selama setahun ini. Setahun tak menulis kan. Tak tahu lah masih ade skill menulis yang memang tak ada ni kan. Hahahaha

Ni jangan aku just wish Happy New Year je lah ni. Hopefully kerajinan menulis tahun ini sampai la ye. hahaha.. Doa kan aku ye Uolll.. 

Tahun 2016 ni, aku tak ada azam baru. Just cukup lah kalau aku boleh lebih memperbaiki diri ini untuk semua kebaikan.

Tahun 2015 aku tinggal kan dengan penuh kenangan. 

Oh ye Uoll .....

Aku telah bertukar status tahun lepas. Menjadi isteri kepada My Bie la kan.. Alhamdulillah hubungan kami berakhir sebagai pasangan suami isteri. 8 tahun kami bercinta. Putus cinta bagi kami dah tak boleh nak di kira lagi. Lost count terus. Even sebelum dia melamar aku. Kami dah 3 bulan tak berhubungan. Gila kan aku still terima..Hahaha. Cinta itu buta kan. 

Ok That's it. After this day aku akan story morry pasal hari bahagia aku.( Dalam otak dok fikir ni rajin kah aku?..hahaha)

Ok Uoll. Daaa..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...