Wednesday, February 12, 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG


Waaaa!!!!

Birthday aku sama bulan la dengan birthday Tengkubutang... Teruja aku U all...Akan tetapi yang lebih men-terujakan aku ni adalah Rantai Tangan Avon...

Waaaa!!!!!! Teruja Teruja..

Tapi kalau tak dapat tu bukan rezeki aku lah U all..Hihi...Tetap ada hadiah yang lain walaupon tak se cun Rantai Tangan Avon ni...


To Tengkubutang: 

Aku dan anak-anak aku, Elmo & Toty  (anak sendiri belum ada lg) wish Happy Birthday to U.. Semoga tahun ini akan mendapat keberkatan, keredhaan dan kehidupan yang suka, gembira, ceria dan yang bagus-bagus lah dari-Nya.. (Ni kalo Osman Baku tengok ayat aku ni kena baling buku ni..hahaha

Muahhhh!!! Love U so Much (nak dapat rantai punya pasal..hahaha)


4 comments:

ummiaisys said...

Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

Suana Zhar said...

:) jemput join meriahkan segmen saya...

http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html

yana aina said...

Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

nazlyizan.blogspot.com

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Mini Giveaway TengkuButang

Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

Goodluck! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...