Monday, January 6, 2014

New Year 2014

Allo Jaslina!!!
Ko dah terlambat dah..Baru sekarang nak post entry New Year...Hahaha
Lately ni aku memang la terlampau busy sampai nak bernafas pon tak bole.. Kat ofis jangan cakap la..Tak sempat nak tangok FB pon.. Sambung pulak lagi kat rumah dengan aktiviti sampingan..Hahaha...

Busy Busy Busy...

Sampai aku rase tak ada waktu rehat langsung la Uall..Huhu..

Tak apa la..Janji aku post entry tok permulaan tahun baru ni jugak..hahaha...
Mula-mula apa kata kite review post entry last new year 2013...hihi


Dalam entry lepas ada 4 azam aku..Tapi haram..hahaha...hanya 1 yang tercapai..Ops..2 azam aku tercapai...Yang 2 lagi dalam mimpi..Hahaha...

Azam tahun ini????

NON ADO...

Hahaha..jangan di minta ok azam tahun ni...Azam tahun ni nak terus kan azam tahun lepas..hahahaha

Ok U all...Apa-apa pon

"Happy New Year"

P/s: Aku akan cuba abihkan entry-entry yang tertangguh tu ye U all...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...