Wednesday, January 8, 2014

Hadiah yang Bernilai

Alhamdulillah

Hari ni dapat 1 parcel daripada salah seorang leader aku ni..Katanya sebab aku lepas target Shaklee bulan Disember 2013..

Isi dalam nye sebuah buku. In Shaa Allah buku ini akan berguna untuk aku. nanti aku abih baca aku kongsi dengan U all ye..Janji lagi aku ni...hahaha...Akan aku kotakan ye U all..hihi..


"MUDAHNYA MENJEMPUT REZEKI"

Hasil Nurkilan
-Fathuri Salehuddin-
'sesungguhnya Dia memberi rezeki kepada sesiape yang dikehendaki-Nya dengan tidak terhitung jumlahnya'



Hubungi / PM / SMS / Wassap
Jaslina (ID 927734)
017-2490438


Tuesday, January 7, 2014

Herblax Shaklee Kempiskan Perut ok!!!

Pergh... Siapa-siapa yang buncit tu mesti teruja kan kalo baca title entry aku ni. Hahaha...
Kenapa aku cakap camtu. Sesuka je kan. Hahaha.

U all mesti tahukan fungsi DETOX kn...kalau tak tahu meh aku terangkan detox ni apa...
DETOX ni adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, bari lah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling oprimum.


Herblax dapat membantu u all DETOX badan u all. Ramuan asas herblax ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi. Antaranya:

- alfafa leaves
- senna leaves
- anise seed
- blue malva flower
- buckhorn bark
- licorice root
- rhubarb root
- fennel seed
- culver's root

Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal utk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

Ia tergolong dalam kategori julab yang lembut dan sesuai untuk kegunaan sekali sekala bagi menyingkirkan toksin dalam usus.

Ia jugak membantu usus kita lebih aktif untuk gerakan peristalsis. Peristalsis adalah pergerakan kembang kuncup  otot secara beritma untuk menolak makanan sepanjang salue pencernaan. Gerakan peristalsis yang baik membantu proses perkumuhan kita berjalan lebih lancar.

Kebaikan Herblax

# Pembersihan najis yang tersekat.
# Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
# Membantu masalah sembelit.
# Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula prosea swmulajadi.
# Mengempiskan perut.
# Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut, sesuai di ambil seperti boasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba.

Siapa yang patut ambil herblax ini?

* Pengamal tegar ubat tahan sakit.
* Mereka yang ada pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit
* Mereka yang banyak jerawat.
* Pesakit gout
* Mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suppliment.



Hubungi / PM / SMS / Wassap
Jaslina (ID 927734)
017-2490438

Monday, January 6, 2014

Product Promotion - January 2014

ALFAFA SHAKLEE




Ini lah promotion Shaklee untuk bulan Januari ni...

Beli 6 dapat free 1 botol

atau pun U all boleh beli 1 botol dari aku..

Retail Price : RM53.75
Member Price : RM43.00




Hubungi / SMS / Wassap / PM
Jaslina
017-2490438


New Year 2014

Allo Jaslina!!!
Ko dah terlambat dah..Baru sekarang nak post entry New Year...Hahaha
Lately ni aku memang la terlampau busy sampai nak bernafas pon tak bole.. Kat ofis jangan cakap la..Tak sempat nak tangok FB pon.. Sambung pulak lagi kat rumah dengan aktiviti sampingan..Hahaha...

Busy Busy Busy...

Sampai aku rase tak ada waktu rehat langsung la Uall..Huhu..

Tak apa la..Janji aku post entry tok permulaan tahun baru ni jugak..hahaha...
Mula-mula apa kata kite review post entry last new year 2013...hihi


Dalam entry lepas ada 4 azam aku..Tapi haram..hahaha...hanya 1 yang tercapai..Ops..2 azam aku tercapai...Yang 2 lagi dalam mimpi..Hahaha...

Azam tahun ini????

NON ADO...

Hahaha..jangan di minta ok azam tahun ni...Azam tahun ni nak terus kan azam tahun lepas..hahahaha

Ok U all...Apa-apa pon

"Happy New Year"

P/s: Aku akan cuba abihkan entry-entry yang tertangguh tu ye U all...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...