Thursday, December 5, 2013

Noty La Awak Ni!!

Lama dah tak cerita pasal ini budak... Budak ini sekarang sangat lah noty... Semalam dia boleh keluar rumah tanpa kita tahu..Macam mana die boleh keluar dari tingkap bilik tu???..Waaa..Memang buat mommy die putus nafas okay... Aku yang perasan die tiada dalam rumah terus keluar tanpa fikir time tu tengah pakai baju tidur semata nak cari Budak Elmo ni...Macam orang gila lah kita dok cari die...

Nasib baik la ini budak tahu jalan pulang.. Tahu tahu je dia dah tercongok depan pintu tunggu kita..Tahu pon awak tak boleh masuk rumah..memang terus amik peluk dan cium puas-puas...Kalau la ade orang culik awak camne...Adoi yaiii...

Ni ada satu lagi perangai scary...Pantang la sliding tingkap tu terbukak..Laju je die berlari dok panjat.. Awak tahu tak tinggi walaupun tingkat 1 je...

Kalau aku yang tengok bawah ni tak ada lah gayat pon..Tapi bila aku tengok budak ni main tinjau-tinjau kt sini..Aku yang seriau..

"Waa..Jelas nye dapat tengok kat luar"

"Mommy!! Kukuh ke tak ni"

"Eh..Ada aweq lalu la"

"Sebelah sana ok mommy..So mommy dun worry k"


" Aaaa...El nak jatuh ni"

"Ok Mommy..Cepat ambil gambar El..El nak tunjuk kat kawan-kawan mommy ni"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...