Tuesday, December 17, 2013

Hari bergossip

Haaa...Amik kau hari bergosip yakni adalah hari untuk membuat dosa..hahaha..
Tidak la gitu U all...Ini adalah hari untuk kami bercerita bercerita dan terus bercerita...Gossip2 tu selingan je tu..hahaha..Ada jugak kan...Memang tak boleh lari la..

Wanita-Berkumpul-bercerita-Gossip

Mengikut janji kami jumpe di 1Utama pukul 2 sebab pagi tu aku aku pergi buka booth Shaklee kat Shah Alam...Pukul 1 gerak dari Shah Alam terus shoot ke rumah Wina..Aku kalo keluar memang selesa jumpa Wina dulu sebab rumah aku kan jauh..Lagi2 Wina tengah single sekarang sebab abang sayang nye keluar mencari rezeki..hihi...Sampai rumah Wina memang kelam kabut la sebab aku tengok minah ni dah siap...Terus aku g gosok baju dan mandi semua..Hihi...

Kol3 jugak la sampai 1Utama..Punya la susah cari parking...Semua corok da tutup sebab parking full..Last sekali kitorang parking bawah sekali..Jadi lah dari tak ada....Aku ni dah sakit kaki menahan clutch(betoi ke eja cmni) dengan brek..

Disebabkan As sampai lambat sedikit sebab die lambat keluar dari rumah ..Aku dengan Wina terus memenatkan kaki memasing dengan mentawaf mall..Hahaha...Lama dah tak buat macam tu...Lagi pon kitorang tak pernah habis tawaf 1Utama ni...

Time nak krismas memang adalah jualan or pertunjukan ala-ala obersi...Nak bagi kite merasa juga susana kat sana kan.. Tapi aku ngn Wina tak menyelit la kat bawah tu... Just tengok dari atas je ambil gambar...tengok gelagat orang..



Pastu jalan nye jalan aku baru tahu dalam 1Utama ada taman ikan..hahaha..Sedei kan aku...Memang aku ngn wina brtapa kat situ kejap sebab terpegun kan tengok ikan-ikan kat situ..Besar -besar okey...
Tak terlepas jugak la kitorang bergambar okey..tu dah macam aktiviti wajib kami...Hahaha







Dah agak penat kami berjalan-jalan...akhirnya sampai jugak si As ni..Adoi..Dengan perut lapar tak ingat..Kami tunggu jugak la Si kecik ni sampai nak makan sama-sama...

Eh..Lupa nak mention Dla..Dia last minit tak dapat join...Sebab family dia datang dari terengganu..Takkan nak tinggal family tok kami pulak kan..Apa2 pon..family first...

Sambung balik...As sampai je terus decide nak makan kat mana sebab Wina da terhidu2 bau sup kat ssatu tempat ni..hahaha..Tu kite cerita next entry ye..Bila???
Ntah..hahahaha












No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...