Thursday, October 17, 2013

Sihat ke Subway ni????

OMG U all!!!

Aku dah sampai office ok... Memang buang tebiat... Selalu nya selagi tak cecah 830 am, aku tak sampai lagi... Hahaha...Sampai-sampai je tgk pintu office tak bukak lg... Ayooo... Semua orang pergi event ke apa niii...... Ni lah jadi nya kalau bos outstation... Memang semua naik tocang lah.. Haha... Selalunya bos yang bukak pintu kan... Dah biasa dimanjakan...


Pagi ini pukul 530am aku dah segar biji mata... Padahal aku tidur lewat kot semalam... Gara gara selsema.. Telan ubat baru boleh tidur... Itu dah kira terpaksa lah aku telan tu.. Kalau tidak.. Memang tak lah kan.. Hahaha...


Nilah dia kalo dah niat kan.. Memang mata ni tahu apa nak buat... Aku memang niat dah semalam nak pergi kerja awal pagi ini semata bak beli breakfast kat Subway... Gila kan.. Semata saje... Uhhh... Subway Avenue K ni kalau dah pukul 8am... Jangan harap nak dapat cepat ok... Paling cepat u all beratur nak order, setengah jam ok... Untuk dapat kan breakfast yang sihat ini... Aku sanggup bangun awal dari aku beratur panjang....

Tapi betul ke u all Subway ni salah satu makanan yang sihat dan baik untuk diet????



Betul kot..hahaha...(tanya sendiri jawab sendiri)... So sesiapa nak diet boleh la makan Subway hari hari.. Kalau aku memang tak la... Yang kurus duit dalam tabung sotong ngn rimau aku... Aku tak jugak kurus kurus... Hahaha...

Yang penting u all...amalkan hidup dan amalan yang sihat....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...