Thursday, October 24, 2013

Kau dah Kenapa!!!

Aku sangat marah la dengan seorang opis mate aku ni.. 

 Hey!!! Gaji kau dah banyak kot...Siap kene Income Tax lagi..Itu pon kau nak caras aku... 

 Adoi..Tolong lah...

Aku buat kerja aku..Kau buat kerja kau...Aku tahu kau nak increment tinggi...Tapi jangan lah sampai nak jatuh kan orang lain...Apa benefit yang kau dapat... Lain lah kalau level kau sama dengan level aku kot...Adoi.. Ni lah kalau kawan sama-sama mengumpat...

 Ok2...Coolll... 

 Minta maaf la U all..Aku memang upset dengan seorang manusia ni... 

 Jom layan Elmo dengan Toty..hihi


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...