Tuesday, October 22, 2013

Jom Shopping U all

Haaa....Jom shopping U all....
Beriye kan aku ajak U all shopping kannn...hahaha..Ni semua sebab Avenue K dah mula hidup kembali lepas mati..hahha....Amik ko...
Sebelum ni kalau aku lalu je dalam Avenua K memang uhh...Kalau menjerit memang bergema la sebab kosong...Sekarang jangan dengung..suara sendiri pon tak dengar...Hahhaa...

Macam-macam kedai dah bukak untuk tarik perhatian pengunjung..Kalau sebelum ni Avenue K ni sesak sebab orang lalu lalang nak pergi kerja macam aku lah kan...Masuk Avenue K sebab nak pergi office je kan...Sekarang...Uhhh...Mesti sesak sebab orang nak pergi jalan-jalan kat Avenue K...

Kenapa???

Kenapa???







Ada H&M ok U allll...Gila U al...bukan 1 floor je ok...3 floor ok H&M kat Avenue K..Memang orang sesak nak pergi sini je la gamak nya...Hahaha..

Ada apa lagi ye...

Hmmm...


Cotton On

Itu 1st floor je ye... Ada lagi..Tapi semua tak bukak lagi sebab belum abih renovate kan..

Yang banyak dah bukak Ground Floor dengan Lower Ground Floor..
Macam-macam ade U all...Haaa..Sesiapa yang suka makanan Korea or Jepun memang patut lah datang sini..memang ade restoren Korea dan Jepun ok..Tapi sekarang ni belum bukak lagi..Aku tinjau-tinjau je dalam die..memang reka bentuk dalam die memang sebiji m\cam kedai2 dekat negara diorang ni...
















No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...