Tuesday, September 10, 2013

Si Putih Yang Kiut

Haluuuu...

Aku suka sangat U all..Kenapa???...Hahahah

Aku dah ada anak baru...Now..aku dah ada 2 ekor anak yang perlu dijaga...Hihi...Kiut sangat....


Tapi satu je perangai si putih nii...Payah benar nak ambil gambar dia...Dia macam tahu je aku nak ambil gambar dia..Cepat-cepat je dia alih kan muke dia...Kadang-kadang aku kene main acah-acah baru dapat gambar muke dia yang kiut niii...



Si putih yang comel ni di beri nama Dolty...Nama di beri sebab ikut nama abang dia Dolta...Aku komersial kan nama dia ...Jadi lah Toty...Kadang-kadang aku panggilll Tottt jer...hahaha....

Masa aku ambil Toty ni dari Kak Lynn, dia baru 3 bulan....Aku double confirm dengan Kak Lynn..birthday Toty - 8 Jun 2013....





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...