Sunday, September 8, 2013

Kau Ambil Betina,,Aku Ambil Yang Jantan

Apa pulak la tajuk entry aku kali ni kan...Hahahaha...Op coz la pasal kucing U all...Aku kan giler kucing sekarang..Hahaha...

Time ni aku dengan opismate aku..(Siapa lagi kalau bukan Ayus tu....) jage event kat Renaissance Hotel Kuala Lumpur...Macam biasa lah ..Kalau jaga event memang bosan yang amat laa...Kitorang ape lagi..Cari la corok-corok yang ade wifi untuk bersosial...hahha...Aku dengan ayus ni memang Dunia Kucing saja la...Tak ada benda lain dah kami nak tengok..Hihi..Sekali ternampak post Kak lynn Ni...Ayus laju jari okey komen..Komen pnya komen..Memang terus mintak alamat...Cantik kot... Aku memang la tengah cari kawan untuk Elmo aku ni...


Aku dengan Ayus memang terus decide pergi je lepas event..Tak tunggu dah...Walaupun malam tu aku nak balik kg...Kang ade orang kebas memang menyesal lah kan...Jem kot nak pergi Subang..Hahaha...Demi meow-meow..Ku gagah kan juga la kaki aku ni tekan pedal minyak..Hahahaha...

Agak susah ok nak cari rumah Kak Lynn ni walau pun aku agak biasa dengan Kg Melayu Subang tu...Sesat jugak la...hahaha..

Sampai- sampai saje memang teruja la tengok rumah Kak Lynn...Cantik gila kot...Walaupon apartment saje..Cara dia decorate dalam rumah dia memang superb la... Nak ambilgambar dalam rumah dia..Tapi kang Kak Lynn ni ingat aku nak buat apa pulak kan...Hihi...

Berbalik pada meow2 yang aku nak ambil..Memang warna putih la jadi pilihan hatikan...Ingat kan nak ambil betina..Akan tetapi dah ada yang booking pulak...Frust jugak la U all...
Tapi aku tak akan la balik dengan tangan kosong..Penat kot redah jem..Balik kerja pulak tu..Memang aku angkut la si jantan nye...Tak kisah lah...Akan aku jaga jugak..

On the way balik rumah tu name dah diberi la kan..Dolta...Ayus la nak name ni...Konon nye si Dolta ni jagaan kami berdua..hahaha...
Tengah dok main dengan Dolta on the way balik rumah tu..Kak Lynn wassap..tanya aku sama ada aku nak tak si betina nya pulak...Ehhh...Memang nak la...
Tu yang keluar tajuk entry ni...

Ayus : Ko ambil yang betina..Aku nak yang jantan (Dolta) ni..Tapi aku bawak balik kg dulu...
Aku :  Boleh saje

Memang nak la kan....Gila ko nak tolak...Memang tak laa...

So kitorang decide Ayus akan ambil yang Betina nye...Aku dah teruja dah..tp kena balik kg kan..huhu


Tengok la reaksi Elmo masa pertama kali Dolta masuk rumah....Elmo ikut kan saja mana Dolta pergi..Di terkamnya Dolta macam nak mating...Aku ngan Ayus dah gelabah da...Gay ke si Elmo ni..hahaha...


So...malam tu memang aku terus bawak balik kg la...Memang mencabar la bawak dua ekor kucing dalam kereta seorang diri..tanpa cage..U all jangan buat macam ni ye...
Si Elmo memang baik la..tidur je atas pangku aku..Si Dolta ni yang mencabar...Kena cakar jugak la aku...Memang..ehhhhh...Aku pandang ko kecik besar je Dolta...huhu




Ayah dengan ibu dah jatuh hati dah dengan Dolta..Nasib Ayus nak bela je..Kalo tak aku da letak kat kg daaa..hahahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...