Wednesday, July 17, 2013

Nak Kulit Cantik?? Glowing gituuu

Hai U all..

Before ini aku dah story pasal GLA dengan ESP...Kalau U all tak tahu jugak sila klik ye pada GLA atao pun ESP tu ye untuk recall balik apakah itu...Aku tahu U all ni manja-manja...

Apa kene mengena tajuk entry ini dengan GLA dan ESP ini kan??


Haaa...dah tahu dah kenapa..hahaha...U all jangan ingta GLA je untuk nak mengandung sahaja ye..

NO!!! NO!!! NO!!!...

Diharap ye U all..Jangan fikir begitu ye..Salah pemikran U all itu..hahaha





Hubungi / SMS / Wassap / PM
Jaslina
017-2490438


1 comment:

inat said...

aah la jas..makan gla muka aku dah tak oily and parut dah kurang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...