Friday, July 12, 2013

Love : Blind Date

Hai U all..cukup-cukup la pasal Shaklee..Nanti kite sambung eh..Aku nak sambung pasal My Bie ngn aku ni...

Hari itu aku dah story pasal cmne kitorang kenal kan...Kali ini aku nak cerita macammana kitorang boleh togather gather ....

Lepas calling calling tu My Bie ada ajak aku keluar..As Usual la aktiviti aku...Blind date..Hahaha...Tapi aku tak tahu lah kenapa..Dengan dia ni aku Cuak lebei..Hahaha... Sampai la ade 1 malam ni aku setuju nak keluar dengan dia...Konon nya die ajak pergi teman die main futsal..U all bayangkan lah..keesokkan nye aku ade exam Communication yang aku paling tak suke tu..Hahaha..Dengan selamber nye aku keluar bawak note kat tangan..Konon bace la..Tetapi haram..Hahaha...Die tengah main futsal ngn kawan-kawan die..Aku main text dengan orang lain..hahaha...JAhat kannn...


Balik dari futsal tu...Dia ajak pergi somewhere tapi aku taknak sebab piki jugak lah kan ada exam esok..Dah lewat kot...Cuak jugak aku ni...Hahhaa...Tapi Muka die...hahaha..Cam haram merajuk die..Adoi..Pastu aku tahu...die akan buat muke kalo bende yang die nak tak dapat...Hahaha..Aku layan kan je la...


Lepas pertemuan pertama...Nak kata selalu jumpe tidak lah jugak...Tapi still calling-calling..Dan aku pon macam biasa la dengan BF (Mr A) aku pada waktu itu..Haha...

Lepas tu My Bie ajak aku pergi Genting Highland...Aku tak ingat la dulu aku ade cerita ke tidak pasal pergi Genting ni..Lupa sudah...Masa kat Genting tu,,Mr A asik kol aku...Adui...Aku tak berani nak angkat sebab aku tak beritahu langsung aku pergi Genting...HAhaha..lagi- pergi dengan lelaki kan...HAhaha...


Balik dari Genting tu aku drive sebab My Bie da pengsan kepenatan..Penat lah kan..HahahaDie tidur je sepanjang jalan..Mr A call aku lagi..No Choice...Disebabkan tgk My Bie tidur aku pon pick up call Mr A...

Mr A : Awak kat mane??
Aku : Abang...Jas cal nanti  Jas tengah drive..Boleh???
(Tak jawab okey...Aku takut..Hahaha..Buat hal aku berani..)

Dalam masa yang sama aku tak tahu My Bie ni jadi tukang dengar je..Hahaha...

Memang lepas tu muka dia jangan cakap la..Masam...Aku buat tak tahu je la kan..Dia hantar aku sampai umah sewa aku..Die ajak aku main bowling..Tapi aku malas..Penat campur nak call Mr A cepat...Hahaha...
Dia ok saje lah...Muke die jangan kata  la..Memang hati keras lah aku ni...Hahaha

Akan Tetapi..Aku ingat kan die balik.Rupenye die tak puas hati..Hahaha..Dia cal cakap nak jumpe..aku ni pelik la..Mamat ni dah kenapa..Baru hantar aku balik dah nak jumpe balik..Tak penat ke apa..huhu...Aku cakp ok lah..Jom g main bowling...Memang die cakap ngn aku sampai die sampai balik kat rumah aku...
Dan tak ada lah aku call Mr A nye kalau die dah bergayut je dengan aku..huhu...


Keluar la aku dengan die balik..Uhh...Ni la first time aku keluar banyak kali dengan kawan alam maya aku..Hahaha..

Dah lah..Malas nak sambung cerita lagi..Kita sambung nanti-nanti lah U all K...HIhihi..




Nota kaki:..Gambar aku semua tak bertudung..Jadi..xoxo..Hahahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...