Wednesday, July 3, 2013

ESP Itu Soya..Soya Itu ESP!!!

Amik ha tajuk entry den.

Dekat sini memang nak di tekankan yang ESP itu SOYA ye U all. Dan ia adalah dalam bentuk tepung susu yang U all kene bancuh dan minum. Sila la rujuk mana-mana produk SHAKLEE. Memang tak ado la yang tulis ESP tu PIL. Kalau ado. Meh tunjuk kat den. Aku bg free ESP Kat U all. hahaha


Apa rase ESP ni?

Siapa yang berani sangat nak bg soalan tu kat KOMEN bawah ni silakan. Aku titik sorang-sorang. (Bosar sangat den ni kan). Hahaha

U all..Tolong rujuk kat tajuk entry ni ye.. ESP Itu Soya. So dengan pastinya aku bagi jawapan. RASA SOYA...Jangan tanya lagi taw soalan ni.. Hahaha

Ada ke yang nak tanya ESP ni ape. Ya Allah U all..Jangan la....Aku nak pengsan ni..uhh uhh

Tak Apa la U all. Aku layan kan jugak...Energizing Soy Protien. Haa ni la yang dok panggil-panggil ESP. Namo ponuh eh panjang bonar. ESP ni sonang. Pendek nk sobut. Tak ado la tergeliat lidak aku ni nyobutkan gizing2 ni..Hahaha


Haaa..kite selalu dengar diet protein diet protein. Amik ESP ni hari2. Memang kita Diet Protien Uall oii...

Actually banyak kebaikan protein ni Uall.. lagi lagi ESP ini.

Khasiat & Kebaikkan:

  1. Menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda.
  2. Membantu menghilangkan parut jerawat - Parut terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati.
  3. Memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih.
  4. Membantu untuk kuruskan badan, cepat kenyang
  5. Membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu.
  6. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
  7. Menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda
  8. DLL...Banyak lagi....





Okey U all. Terlampau banyak kan khasiat/kebaikan ESP ini. Ni kira main produk dalam SHAKLEE ni U all. Kalo U all nak tanya apa yang nak di tanya. Tanya je mana nak tanya. Jangan kisah la aku pang ke puk ke apa ke.. Aku cakap je lebei. Buat nye tidak. hahaha


Jaslina 
Id - 927734
017-2490438




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...