Tuesday, February 26, 2013

Sungguh Aku Mengerti


Normal Price :
Semenanjung : RM19.00
Sabah/Sarawak : RM22.00

Price :
Semenanjung : RM17.00
Sabah/Sarawak : RM20.00
Free Postage Charges

Sungguh Aku Mengerti
Penulis : Amisha Dania

Danisha Khalida - Siapa tidak ingin dicintai? Tapi mampukan Danisha menerima cinta dari seorang lelaki dalam keadaan dia yang tidak mempunyai apa-apa lagi? Kesuciannya telah diragut oleh bapa tirinya sendiri, apa lagi yang tinggal untuk seorang suami?

Tengku Isma Danish -  Kehidupan bebas yang dijalaninya berubah sedikit demi sedikit sejak dia mengenali Danisha Khalida. Sikap Danisha yang dengan selambanya mengarahkan Danish mengimamkan solat bagi sekumpulan kecil anak-anak yatim, membuatkan dirinya malu dengan kekurangan ilmu agama dlam dirinya. Peristiwa tersebut dan kehadiran Danisha Khalida menjadi pemangkin kepada sebuah perubahan dalam hidupnya.

"Kau diamlah. Lagipun, daripada kita kena culik, baik kita yang culik encik Danish ni, betul tak encik Danish?" entah bila masa Danisha Khalida jadi begitu berani, Zakiah pun tidak tahu. Tetapi dia cukup selamba menembak encik Danish.

"ye...betul tu Nisha. Culiklah saya. Saya rela..." bergurau pula Tengku Isma Danish. Pecah berderai ketawa mereka bertiga. Tengku Isma Danish pun tidak tahu apa kena dengan dia hari ini. Rajin pula melayan budak-budak berdua ini. Selalunya dia tidak ambil pusing dengan budak-budak muda macam Zakiah dan Danisah Khalida ini, tapi hari ini... dia teruja betul dengan telatah mereka berdua.

2 comments:

Ann Ishak said...

ada potensi untuk dipinjamkan :)

Chek Jasz said...

arghhhh...maksu tidak membantu perjualan sy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...