Tuesday, February 19, 2013

Birthday Lunch ( ' , )

Hai allzz...

Lama dah tak buat entry baru... Bukan menyepi...Tapi bila bukak blog je...Idea melayang jauh...Hihi...

Ni pon aku kerah jugak otak aku ni nak menulihhh..Kalo tak memang kelaut la blog aku ini...Belek belek samsung aku ni memang banyak je gambar...Tapi banyak time tidak menutup aurat zaman dulu kala...Jadi taknak la kan...Aku kan da ayu skang....Mintak lempang gitu...hihi...

Okey2...Back to story...

Mase raya cina hari tu...Opcoz la aku balik kampung kan...Cuti lama...Gila tak balik...Maw ibu aku cari aku kat Umah Ku Cinta Ku ini...Akan tetapi aku balik KL awal sehari...Dengan alasan dot dot dot...Hahaha...Nak cerita tapi main dot dot dot plak kan...Layan kan je la u allzz...Tapi padan muke kat aku balik la...Taw bosan dok umah sesorang...Mula la me wassap'ing kengkawan...Naseb baik la ade Chek Wannur ngn Chek As yang tak balik kg atas sebab2 mereka...hihi...Menggedik la aku ajak kuar g OU...Saje jenjalan...Set teru ok...Memang aku siap2 zoop terus g Kota Damansara sebab nak park myvi aku kat umah wannur..Then g OU naik myvi wannur...Sangat pemalas ok nak drive..hihi...

Ni la yang nak dijadikan story morry morning glory ni...Apekah??? Wannur boleh terkejut tengo aku bertambah ayu dengan memakai tudung..Memang la BFF aku sorang ni takde sosial life...hahaha...

"Wannur!!!...Ko tak bace blog aku kan?."...hahaha~~~

Dia tanye je aku terus bagi setepek..."Ko sorang je tak hingat befday aku dla..."

Waa...ayat merajuk ok...hahaha...haakkkkk ttuuuii...

Terus...sesi pujuk memujuk berlaku padahal tak de pon...hahaha....Disebabkan wannur tak wish beyday aku..Jadi die blanjer lunch...hhahaha...."Winaa!!!...Rugi taw ko balik kg.."..hahaha



Ooo ye...Chek As pon ade..kami jumpe terus di OU..dan disebabkan Wannur nak support lunch aku...kena la die support lunch As skali..hahaha...Dan pilihan aku...Kenny Rogers ok...Sebab aku awal2 da tolak McD dan KFC...hahaha


BTW

Thank for d lunch BFF...Ko hingat ke..tak hingat ke...we r still BFF...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...