Thursday, January 17, 2013

Tidur Dengan Kucing

Hello dear..

Seperti yang u all bace entry before ni. Aku kan baca buku Ustaz Azhar Idrus (UAI). Aku ni tak ada la bace satu satu. Tapi aku pilih tajuk. aku tertarik dengan satu soalan ni.

Apakah hukum kita tidur dengan kucing?

Dulu, aku ni selalu bawak kucing aku tidur dengan aku. Kucing-kucing aku pon tahu time tidur diorang..Hihi. Tapi sekarang.. Jangan buat pasal nak bawak si Aboq aku tidur dengan aku. Nak pegang die pon kene berhati hati. Sebab dia ni gurau kasar. Asal salah pegang sikit, memang berbekas la kulit ko...

Kata UAI:

"HARUS, kita tidur dengan kucing, kerbau, ataupun ayam sekalipun dengan syarat ia tidak memudaratkan kita. "

Aboq

Omel

2 comments:

sila1209 said...

sama la dgn michan aku tu..gurau kasar padahal betina..skali kena tanda mata smgu x hilang lg tu...haha...

Ann Ishak said...

bolehlah lepas ni aboq jadi bantal peloq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...