Monday, January 7, 2013

Kawan Macam2 Kawan

Haloo halooo...

Macam lama je aku tak berbicarakan. Bizi la konon nye. Hahaha. Pang sekali terus ku mc berhari2.

Sekarang ni aku tengah tengok tv2. Tak mampu la u all nak tengok astro. Aku rse macam no point aku nk langgan astro becoz weeknd je aku balik kg. Kalo hari biasa. Malam baru ade kat rumah. Jadi membazirkan. Tengah2 kusyuk, konon nye nemghayati la..wahahaha. Aku teringat semalam aku kol adik aku sorang ni. Suddenly teringat kat Pyqah ni. Aku rapat dengan Pyqah masa aku still duk kt rumah sewa yang aku sewa dengan student2 IIC...

Hmmm... Malas betoi aku nak cerita pasal perangai orang ni. Tapi aku sakit hati pulak dengar. Kadang2 susah kalau orang yang ngaku kite ni kawan die tapi tetap tak paham perangai kite. Tapi aku tak sngka bende ni jadu dan aku bersyukur bende ni jadi selepas aku keluar dari umah itu. Ye la u all... Aku ada pengalaman buruk dengan housemate mase stusdy dekat uitm dulu. Dengan kawan aku sendiri pulak tu. Dan sampai sekarang kami ni dah kire macam bermusuh. Past is past rite!!!

Nasihat aku pada Pyqah. Buat hal sendiri tanp menyakitkan kan gati sesiapa. Aku kini lebei selesa menyewa seorang diri. Thank a lot to My Bie. Ini kerana die sentiasa ada bila aku perlukan seseorang. Thats y i love him so much.

Aku da memalut ke cerita lain.... Angkat kaki. Lari!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...