Saturday, January 12, 2013

Anda bertanya, Ustaz Azhar Idrus menjawab

Hai u all. Aku kat kampubg sekarang ni. Aku kn memang tiap-tiap minggu balik kampung kan. So no point la nak pelik kan. Kalau nak pelik pon bila aku tak balij kampung. Haaa... Tu memang pelik. Hahaha.

Ari ni aku balik, aku jumpa buku Ustaz Azhar Idrus (UAI) kat area ayah selalu lepak dan baca buku. Macam best je aku tengok. Kan UAI tengah porpular sekarang. Asal aku bukak facebook je, mesti ade yang share soal jawab dengan UAI ni. Kadang kadang aku seronok gak bace.

Jadi aku nak baca dulu buku ni. Kalau ade yang menarik. Aku mesti kongsi dalam blog aku ni. Ok...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...