Monday, December 17, 2012

Sharnaaz Ahmad Merajuk! Shila Amzah??


Mornink U all.

Aku tak taw nape aku suke stori pasal minah ni (Shila Amzah). Semalam boleh la aku terbaca 1 blogger gossip yang terkenal ni. Aku rase U all pon da noted kan die bercita dengan siapa dan ape perangai boufren die.

Apa la kene ngn boyfren minah ni. Tak matang langsung. Ko bercinta dengan artis porpular kotttt. Ko kena la paham kerjaya die. Ko pon artis kottt. Kalo ko nak Shila Amzah ni dok dengar cakap ko. Korang khawin n confirm2 la Shila Amzah ni wajib dengar cakap ko.

Tapi. Tak payah kot. Knape? Ntah.

Tapi memang sangat la %^&* BF die ni. Nyanyi je kot. Bukan main cinta blakang ko.Da memang kerjaya die. Tibe-tibe nampak sgt ketidak matang nya ko sebagai seorang yang same kerjaya dengan kekasih ko.



p/s: pagi ni pon kiah propa keluar kn gossip ni kt hot fm...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...