Monday, December 3, 2012

Reti Masak Kew???

Poyo ke tidak title entry aku ni u all..hahaha...Aku tak taw la tajuk ni kene dengan diri aku ke tidak..Tapi yang aku taw..aku reti masak...
( '_______',)

Hari ini...
Malam ini..Buat pertama kali nya dapur aku berasap..Selama 6 bulan ni aku stay dekat rumah ni...Ini la pertama kali aku masak menggunakan dapur yang aku angkut dari umah ibu..Hahaha

Bukan apa u all...Baru semalam aku beli gas setelah sekian lama dapur tu dok diam-diam dalam dapur aku tu...Bukan aku tak nak pegi beli...Tapi tak de aku nak suruh Ane kedai tu hantar kat umah aku time aku alone kan....Kebetulan My Bie datang semalam..Lepas kitorang balik makan tu die terus suruh g order gas dan die tunggu la sampai ane tu hantar...Mesti dia penat kan bawak aku g makan tetiap malam...Sebab tu die suh beli gas kan...huhu...Cedei...

Tak payah nak cedei sangat...Die beli pon sebab tak tahan nak dengar aku ni membebel hari-hari suh beli gas....huahuahua..Yela ..aku tak nak la suh ane tu datang time aku sorang sorang....Me sangat takuttt u all..Huhu...Da la aku dekat rumah ni macam duduk sorang-sorang...Ade housemate macam tak ade..huhu-

Seee???

Melalut sudah...

Aku masak ape ye malam ni...huahua..Sangat la simple...sebab aku sangat penat balik dari kerja tadi...Tu yang aku malas nak drive g kerja tu...sengsara kaki aku ni haaa...Hihi...

Lempeng & Sambal Sardin

Simple kan aku masak...Yummyy Yummyyy...Aku wassap My Bie...

"Tinggal ceket nanti"

Aku macam terdengar die cakap macam tu kat aku...Hahaha...Adakah die nak datang dan nak aku tapaukan untuk die..OOOOHH eeeMM GGeee!!!..Aku masak cukup ntuk perut aku je ni....

Tapi aku suka die nak makan jugak...hiiiiii~~~


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...