Monday, December 31, 2012

Johnny's @ Alpha Angle

"Masyuk!!"

Ni laa ayat My Bie kalo aku ngan kawan-kawan aku masuk restoren standard taw. Ikut la Bie. Ajak awak masuk taknak. Padan muka. Kan kempunan. Haha


Time ni kitorang jalan-jalan je sebenarnye. Niat nak cri barang dalaman yang kecik-kecik tu. Bila da borong apa yang patut. Kita cari makan la dulu sebelum balik rumah masing-masing kan.

Boleh pulak tetiba masing-masing teringin nak makan steambot(btoi ke eja ni..hahaha). Disabab kan time ni kedai sangat penuh. Ade ke waiter tu letak kitarang kat sebelah mesin amik order. Memang kejap-kejap ade je waiter yang datang sebelah meja kitorang. Aku pon ape lagi. Jeng3x..


Sape suh letak kitorang kat cini kan. Memang akal aku jahat je la kan. Hahaha.

Sampai je makanan kitorang memang aku pandang je la kan. Bukan malas. tapi tak pandai. Sume aku serak kat Fade. Padahal memang dasar pemalas. Hahahaha...




Yang Dak Ayus ni memang aku pelik. Taknak langsung cuba benda pelik-pelik ni. Kitorang dok makan Steambot, dia order Nasi Goreng ngan Chicken Wings. Bantai la Ayus. Janji ko kenyang.



Akan tetapi, tak sampai tengah malam aku da la lapa tahap gaban. HAhaha...Tak sesuwai taw ngan aku...hahaha..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...