Thursday, December 13, 2012

Jaslina Ceritaku

Wahh. Tak tahan title entry aku. Memang mintak pelempang kannn.

"Kau ingat kau DIVA ke dikkk"

Aku baru je lepas tengok citer Zaiton Ceritaku. Bagi aku ada tersentuh hati la. Tapi aku tak sure la cerita tu 100% sama ke tak sebab aku bukan Zaiton Sameon la kan. Lagi-lagi bila part dia ingat balik part yang dia terlempar duit pada mak dia. Nampak pada air muka mak dia yang sangat tersentuh. Tapi tidak ditunjukkan pada anak nya.

Tapi memang betul Uall. Bile kite di atas, jangan lah kita mudah lupa pada yang Dia yang diatas dan orang yang berada di bawah kita. Bila- bila sahaje Dia yang maha berkuasa nak tunjuk kuasanya.


Pada DIVA-DIVA yang rase dia "DIVA". Berpijaklah pada bumi yang nyata.

p/s: macam mamarazi je aku..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...