Sunday, December 2, 2012

Istanbul Aku Datang

Hari ni macam-macam aku dengan adik cuk buat..Dari kami bangun sampai la masing-masing nak tidur...Petang tadi, disebabkan kebosanan yang melanda...Aku pon ajak la cuk cuk cari movie yang best-best...pastu teringat citer ni...

Istanbul Aku Datang...

Orang cakap cerita ni sedap...Yela..Masing-masing post dekat facebook kan..minta maaf la u alll...Aku ini bukan kaki wayang...Umur da semakin muda kan...Hahaha...Kalo zaman mase dekat kolej dulu jangan cakap la...aku dengan chek asmah tu sampai da tak taw nak tengok wayang ape...Sampai kan kitorang pernah taw masuk wayang tengok citer tamil...hahaha..Layan jugak kott...Rindu masa-masa dulu..time belajar kat kolej...Sweet sgt...

Kan aku dah melalut citer lain ni...hahaha


(Full Movie-Klik pada tajuk atas gambar)


Sweet sangat movie ini...ada satu part itu aku boleh mengalirkan air mata...punya la aku hayati kan cerita ni...aaku pon rase u all pon rase ape aku rase...tapi tak taw la...kalau ade yang tidak berperasaan tengok cerita ini...

Kalau Ade rating 5...Aku bagi 5 star untuk movie ini....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...