Monday, December 31, 2012

Ibu Kologen Gred AAA

Hai U all....

Lame kan aku tak update blog ni. Haihh. Bizi taw U all. Kan bos aku da balik dari bercuti. Jadi aku menjadi seorang staff yang sangat berdedikasi. Haaha. Mintak maaf la ye. Aku sangat berpura pura kan. Kahkahkah...

Okey Okey. Kali ni aku nak story pasal Ibu Kologen. Gred AAA okey. Bende ni tengah hot jugak kat pasaran online sekarang ni. Aku kalo bende-bende nak cantik ni memang laju cket la nak tahu sebabkan dak opis aku ni yang sangat obses ngn bende yang cantik-cantik kan muka dan badan ni. Dengan aku-aku la sekali terpangaruh.


Haaa...Ni la yang aku dah beli. Aku beli direct dengan orang tawau ok. Jadi price dia tak de la mahal sangat dari aku beli dengan orang semenanjung. Aku beli sekilo terus ok sebab aku kongsi ngn dak opis aku. Akan tetapi, bukan aku yang masak la kn. Aku kan duduk bujang. so barang-barang nak memasak ni tak do la kan kat umah bujak aku ni.. Hahaha


Aku dapat je terus da jadi sebab mak dak opis aku ni yang tolong masak kan. Hihi.. Dia cakap azab jugak la nak masak sebab baw die busuk gilozzz.

Jadi malam nye terus aku start makan. Waaa.. Sangat hanyir woo...Aku hampir nak termuntah makan ibu kologen ni taw U all. Tapi nak cantik punya pasal kan. I tolan kan ajo.


3 sudu ok u all

Campurkan dengan Oren/Rebina

Sila minum 1shot ye..Haha. Before tu mulakan dengan Bismillah dan Selawat


p/s: Nak cantik. Sumer ok..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...