Tuesday, December 11, 2012

Hujan Vs Secret Recipe

Hai u all. Wassap Wassap!!

Sekarang kan musim hujan. Siapa-siapa yang duduk Kelumpo mesti dah noted. Petang jek hujan lebat tak ingat. Memang selebat-lebat nya. Kalau siapa yang antibodi nya tak kuat memang akan demam dan tak sihat selalu la kn..Alhamdulillah setakat ini aku masih mempunyai antibodi yang kuat gitu.

Itu bagi siapa yang pergi kerja naik public transpot la. Macam aku. Bagi yang naik kereta, benda pertama yang diorang alami waktu hujan macam ni. Jem la. Hahaha. Kejung kaki dok tekan pedal minyak dan brek. Kalo yang naik manual alamatnya patah kaki. Hahaha


Minggu lepas memang azab la aku balik kerja. Hujan lebat memanjang. Kalo dari tingkap koridor opis aku memang tak nampak apa dah. Macam jerebu.



Disebabkan aku sangat pandai. Dah taw musim hujan. Tapi aku still tinggalkan payung dalam kereta dengan sengaja. Tanggung r. Tunggu la sampai hujan tu berhenti baru gerak balik. Tak ade la nak redah nye kan. Tu cari penyakit namanya. Tapi kitorang kat opis ni memang tak nak duduk opis lepas kol 5.30 petang. Mula la pikir mana nak lepak selain dari opis.

Mamak?

Restoren Arab?

Starbucks?

and last


Secret Recipe!!!




Aku amik White Chocolate Mecadamia dan Air Kosong saje. Disebabkan order cake dapat la free English Tea.


Chicken Cornish Original untuk Fade. Aku colek ciket2 saje..Haha


Dok Secret Recipe memang tak sedar waktu langsung. Tengok hujan dah benti ke belum saje. Taw-taw My Bie call tanya kat mana. Sekali tengok jam dah pukul 7.30 mlm. Amik ko. Kelam kabut balik. Haha..Hujan pon dah berhenti. Kitorang pon jalan la ke Stesen LRT KLCC.

Time aku tengah tulis entry ni pon, tengah hujan dekat sini...Hope Balik kerja ni tak la hujan...




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...