Saturday, December 8, 2012

Fade Cari Henpon Baru

Haloo haloo....Sekarang ni penyakit malas aku ni datang ber timpa-timpa..Nak bangun g kerja pon sekarang ini dah malas u all...

Okey...Disebabkan hari ini hari sabtu...meh aku bagi banyak sekali entry..hahaha...Gambar da lama upload..tetapi idea nak menulis tu tak datang-datang...

Hari tu dalam hari khamis kot...aku dengan Fade pergi Wangsa Walk lepas waktu kerja...Chek Fade la ni..Konon nye nak cari hp baru...Aku suggest kan jer dekat Wangsa Walk sebab situ banyak jugak kedai hp...Dia just nak cari hp yang simple je sementara tunggu bonus bulan depan kate nye....

Aku pon follow kan ajer...Sebab alang-alang aku nak cari barang aku jugak kan....



Akan tetapi tiada satu pon yang berkenan di hati...Jadi jawapan nye kitorang g makan dan balik laaa...hahaha..Kali ni aku tak pow Fade ok..Baikkan aku...hahahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...