Thursday, November 1, 2012

Sri Suria Amcorp Mall

Aku ni nak kate slalu g Amcorp Mall ni xde la...tapi aku slalu jadikan Amcorp Mall sebagai check Point nak jumpe kawan2 aku...ye la..banyak kemudahan kat cni...parking senang..LRT pon depan2 je...
Kawan2 aku pon xde la duduk jauh2 sgt...aku je dok jauh ke setapak tuu...
so aku kne la berkorban cket datang cni kalo nk lepak2 ngn kengkawan....

kt Amcorp ni aku suke makan kat kedai ni...

"Sri Suria"

die punya tonyam memang terangkat laaa....kalo aku makan memang licin la..kuah tonyam tu memng xde tinggal langsung laaa...seafood die pon freshhhh....

Bee Hoon Tonyam

Bee Hoon Soup

Air pilihan pada waktu itu la...slalu aku amik White Coffee Ice laaa...Tapi ari ni panas punye pasal....Coke jadi pilihan.....hihi

xrugi u all kalo u all nak cuber kat cni...memang best...kalo xcukup duit...btoi2 dpan kedai tu ade mesin atm...memang strategik laaa...hahaha...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...