Friday, November 30, 2012

Siapa Yang Sakit Ni?

Semalam kan aku jage ibu dekat hosp HUKM...u all ade bace x entry aku yang kata ibu kene operation pra-tyroid yang suppose nye bulan 1 tahun depan...akan tetapi di percepatkan semalam...lagi sekali tetapi...disebabkan ibu ade kene gegaran jantung yang kuat hari itu...operation di tangguhkan lagi...kene check jantung dulu..doktor to tak nak amik risiko...

Aku pulak alang-a;ang dah amik cuti semalam..terus la bercuti...bukan senang nak mohon kat ofis aku yang dot dot dot ni...hahaha....jadi nye aku la yang menjaga ibu..kat HUKM ni tak boleh jage malam-malam...tidak dibenarkan...jadi kami adik beradik jage waktu siang je..

Semalam aku pulak rase macam aku yang sakit...sape yang sakit ni?...

Aku boleh tido satu katil dengan ibu tengah hari tu..sampai ibu pon berganjak ke tepi..hahaha..ngntuk woi tunggu macam tu je...aku dok baring atas katil ibu..ibu g berjalan cari kawan kawan..hahaha


Makanan hospital pon jangan kata la...aku yang tukang habis...hahaha...sape cakap makanan hospital tak sedap??...kene jugak kat selera aku..bak kata makcik aku sorang ni...tak baik membazir...hahaha...jadi kami berdua yang habis kan....lepas tu turun foodcourt lagi makan nasi...pencinta makanan sangat kan...hihi


For dinner ibu ada 2 pilihan..nak makan makanan hospital atau pon Wan Solo..haha...Wan Solo tu makanan jawa..along yang bawakkan...disebabkan aku jugak ade dekat HUKM tu..jadi die kene bawak 2 la kan...


Akhirnya Wan Solo menjadi pilihan ibu...hahahaha...makanan hospital tadi...memang x berusik la kan...ada makanan yang lagi ber perisa..haha..aku?..kenyang da u all...tapi balik umah melantak gak aku...pastu tidur macam ular sawa...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...