Monday, November 26, 2012

Pusat Hemodialisis Mawar

Hi U allzz...kerajinan tetiba setelah mendapat 1 berita yang menyakitkan hati...akibat nye...aku update blog and aku malas nak buat keje..hahaha....

Pictures memang da lame aku tepek kat entry ini...tapi disebabkan kemalasan yang melanda..sekarang baru aku nak cerita...


Tetiba je aku nak cerita pasal Pusat Hemodialisis Mawar (PHM) ini kan...padahal almost 12 years kot ibu buat dialisis...tapi baru beberapa tahun je buat dekat main hosp die ni..selama ni buat kat branch dia saje...walau pon dekat branch..service die memang terbaik.

Ni gara gara ibu masuk hospital la hari itu...terlebih makan durian..datang la semua penyakit...hihi...mule mule aku tak nak balik..ingat sakit biasa biasa sahaja je la...ye la..ibu dengan hospital memang kawan baik sebab ibu ada kidney problem...sekali ayah telepon ibu masuk icu..aku pon terus vrooommmm balik seremban..amik EL terus...rupanya doktor cume nak pantau degupan jantung die..sebab sangat laju..macam orang tengah berlari...


Bile dah tunggu dekat hospital ni memang tak taw la nak buat apa kan...so kite pon jalan jalan la...waa...memang kagum la...dalam hospital die memang cantik...selalu nye memang jangan harap la aku nak melawat kawasan kan...

Kat sini ada Mawar In taw...die rent bilik ntuk ahli keluarga pesakit untuk berehat sementara tunggu pesakit...rate die aku tak pasti pulak...

Lepas tu ade satu kawasan ni memang macam macam style ada...english style..jepun style...china style..india style...masa aku lepak kat situ..faunder die ada dekat situ..memang sangat peramah...ibu cakap die memang sangat baik dan selalu lepak dekat situ...aku tengok pon tak putus putus orang pergi jumpa dia..

                                     
YB Dato' Dr Yeow Chai Thiam

U all layan je la gambar gambar yang aku snap ni..bukan aku yang snap pon..adik adik aku...diorang lagi teruja dari aku..hahahaha













ni cenderahati ibu dapat dari PHM ni...bagus kan service die...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...