Monday, November 12, 2012

Kopi 'O' Klasik @ Kenanga Wholesale City

Hari i aku ngn kawan aku g Kenanga Wholesale City...punye la dari sehari ke sehari aku nak g sane...hari ni baru berpeluang..tu pon kami berdua amik cuti walau pun sok cuti deepavali...konon xnak sesak orang ramai la konon...

sampai memang cari kedai makan ok..sangat lapar..tetapi sayang..sangat la susah nak cari kedai makan nyer....dari tgkat atas turun ke bawah..

last2 nampak kedai yang agak klasik ni...name nye pon Kopi 'O' Klasik...



kedai nye pon nampak klasik ok u all..sebab bawah meja die macam mesin jahit..teruja..


makanan die okey la...memuaskan hati...agak tetapi kalo u all ni jenis kuat makan..sila order 2-3 menu ye...ini kerana isi dalam menu itu sangat la sedikit..hihi...



lepas makan baru semangat nak jalam...memang habis semua level kami jejalan...ini semua semata ingin mencari sesuatu untuk di jadikan bahan rahsia...hahahaha

apa rahsia itu?

tungguuu!!!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...