Tuesday, November 20, 2012

Glitterati Punya Pasal


Layan dulu la gambar atas ini..hihi...yang hujung tu rasa nya u all dapat agak kot sape...yang tengah2 itu anna...lebei kurang sebulan je kot die kerja dekat tempat ofis aku..lepas itu..di sebabkan sebab sebab tertentu..dia berhenti...sekarang tak tau dia kat mana...apa apa pon..semoga dia berjaya walau dimana dia berada....

Lain pulak cerita aku kan u all...hihi..aku nak cerita ni pasal Glitterati ni...kenapa ye????
Last week aku bukak la nuffnang aku...kadang kadang nak juga tau income kan...(macam banyak sangat) ...Sekali aku tengok non-glitterati...

OMG!!...kenapa?? kenapa??
Gelabah aku u all...baca balik term n condition...Sekali jume ni..

"Note that if an advertisement from, or a link to a competing network is placed on your blog at any time, our crawlers will detect it within 4 days and you will automatically be removed from the club."

Memang aku cari nahas la kan..ni semua sebab aku daftar ada satu company periklanan ini..lebei kurang macam nuffnang jugak la...pastu aku tepek dekat blog aku...terus aku delete benda benda itu semua..

This week aku bukak nuffnang sekali tengok...hmmmm


Alhamdulillah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...