Friday, November 30, 2012

Fade - Kene Paw!!

U all mesti dah dapat agak kan kalau aku bagi tajuk entry FADE - PAW...takpe takpe..aku bagi tajuk entry yang lebei kurang sama je dengan tajuk entry aku ni...aku ni sampai tak taw dah nak letak tajuk ape..hahaha




Kali ini kitorang tak nak paw Fade taw..akan tetapi..Fade yang offer dulu..."korang tak nak makan ke?" Aku ngan Ayus pon ape lagi...otak mereng dah sampai..hahahaha...

Fade cakap nak makan Subway je kitorang terus okey saje..muahahaha....

Kitorang pon terus la menuju ke foodcourt KLCC sebab Subway kat situ je ada...Ayus yang tak pernah pernah nak makan Subway..terus okey saje la nak makan Subway...minah ni memilih sikit ape die nak makan...


Sanggup okey kitorang bersesak kat foodcourt KLCC tu...Kerja aku Cari tempat duduk and stay situ sampai diorang datang..hahaha..gila ko xcop tempat duduk dulu..alamat nye ko makan berdiri laa...



Ni la ape yang kami order...Amik lain lain okey...hahaha



Lepas itu siap dapat calender 2013 yang ada voucher setiap bulan...hahahamula mula dapat 1 je..akan tetapi budak budak ni kan budak event dept..jadi mulut manis banyak...dapat dua...hahaha...

Fruity AisKrim

Fruity sangat taw AisKrim ni..Betol la orang cakap..mahal sebab nama KLCC tu sendiri..bukan quality AisKrim itu sendiri...setakat letak buah dalam tin tu 4-5 ketul..lepas tu nata d coco cket...pastu ko tepek AisKrim...memang sangat mahal...hahaha..pastu letak bendera Malaysia...1 malaysia sangat

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...