Monday, November 5, 2012

DiGi - Samsung GALAXY Note II

Sape nak no DiGi aku..meh meh cepat salin..

*
**
***
****
***
**
*

010-286****

belakang cari sendiri...hahaha...

senang je kot nak taw yang belakang sebab da banyak warga2 indon yang kol i konon nye nak berkenalan..hahaha..padahal no DiGi aku ni ntuk My Bie joo...

okey2..Back to topic

Macam u all taw la kan..i ni kan pengguna samsung...n sebelum ni memang berangan la nak capai GALAXY SIII...tetapi disebab kan My Bie ni sgt la cerdik...die tukar Samsung Note die ke GALAXY SIII..aku xnak da...aku nak Samsung GALAXY Note II...


aku xkira..aku nak jugak...
"Bie..silala merealisasi kan permintaan Cyg ni!!!!"

tengah terngendeng2 tu...aku leh bace plak iklan DiGi ni....muahahahaha...(niat jahat di hati) 
sape xnak u all
Device Price = RM1,399
from 
RRP = RM2,299
Just u all tukar plan jew...hihi....

Recommended Plan
DiGi Smart Plan 88 dengan monthly RM88 only..hokeii....


Free Delivery lagi u all...
xde nye u all nak gedik2 Penat2 nak g amik....

okey2...aku nak kene pikir ayat membodek nii...
kene tukar plan ni...

"Bie ~~~ (Kening terangkat2)





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...