Wednesday, October 31, 2012

Santapan Raya Haji

Assalamualaikum u all.....
hihi...baik taw aku ari nii...bukan ape u all...aku ni kan semakin pemalas...pemalas nak update blog...
aku ni sebenar-benarnya n story pasal raya haji..hihi

haaa..da taw nape aku jadi baik kannn...hahaha...
ape2 pon u all...

"Selamat Menyambut Hari Raya Haji"

Tahun ni raya haji aku xkemana..memang duk umah je la...lagi2 hari raya tu ibu ade dialisis...lagi xkemana r..berpakaian pon hanya jean n t-shirt sajo...no baju kurung..ok...

ibu pagi pagi da masak nasi dagang...itu menu dirumah aku ler...aku dgn segala hormat nye memang terlupe la snap2 gambar...hahaha

tengah ari tu aku ngn adik2 aku g umah atam...itu pon lepas atam kol ayah..kalo x kami lebih suke untuk membaringkan diri di depan tb...time tu pon aku tga tdo..siap berselimut lg u all...sampai ayah jirus air pon aku xsedar..hahaha...aku bangun terus basuh muka..gosok gigi...terus start kete n kuar..tukar baju?...xde makne nye...hahaha

sampai2 memang family anty n paklong memang da ade la...makanan memang banyak atas meja tu...sampai aku pon xtaw nak makan ape...

lauk pauk yang sgt banyak

kerau mangga ngn sotong...sedap..tapi xkena la selera aku niii

yang ni la penyebab aku dan adik2 aku xbangun dari meja makan...sampai atam pon sound..tiap kali die lalu..muke kitorang je...xde pengganti...hahaha

seafood n kambing panggang...memang terangkat laa....

kitorang balik on dalam kol3 camtu...ayah memang da cabut awal la....tu yang die xnk naik kete ngn kitorang...sanggup die naik moto..senang die nk cabut awal...hahaha....

balik umah pon sbb future sister in law nk dtg...balik la kami..tapi atam da pesan..
"nanti suh kak fatul datang umah"

kak fatul dtg je aku pon sampaikan la pesan...lepas da lepak2 umah aku...die pon ajak la g lenggeng..umah atam...aku ngn adikcuk malas nak ikut...kakchik sorang je la yang g...tgk2 xsampai 10 minit diorang g..aku ajak adikcuk merempit g lenggeng...hahaha,,tadi berlagak kann...

sampai2 je dapat la makan ala2 western...hahahaha

lamb chop


p/s: aku xtaw nape sgt xcantik sebab aku snap sgt cantik...hahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...