Monday, October 8, 2012

Minat Tiz Zaqyah Tak???

kalau semua orang tak minat Tiz Zaqyah...aku minat

kalau semua orang tak suka Tiz Zaqyah...aku suka

jadi

ade aku kisah u all suke or minat Tiz Zaqyah ke tak?..hahaha

kalau ikutkan dulu aku tak minat jugak Tiz ni...tapi itu sebab personaliti die...
sekarang jangan tanye..aku minat die disebabkan bakat yang ade dalam diri Tiz ni...aku suke sangat tengok die berlakon....talented taw...



Tiz jugak berbakat dalam melukis...wahhh...bagus taw die ni..


aku jumpe lukisan Tiz for Izara Aisyah dalam fan page FB Izara.(minat jugak Izara.)..hihi...

lepas tu ofis mate aku leh tunjuk plak video klip Tiz jadi Cover lagu Rindu (Agnes Monica)..perghh...

I Love U la Tiz...




1 comment:

prog muten said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
terima kasih admin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...