Wednesday, October 3, 2012

Fade kene powww!!!

balik keje td aku ngna ofis mate aku jejalan dalam KLCC...kate pun KLCC depan mate je hari2...so memang selangkah je la aku g...hahaha....
tapi xde la g hari2 u all...bukan ade ape pon dalam KLCC tuu...kalo duit dalam bank u all setiap hari ade riban2...bole la u all menepek hari2 kat ctuu...

aku g pon kalo bersebab...
nak g bank ke...
nak kejar ke post office ke..
nak g watson/guardian ke...
yang penting xde la sesaje nak memenat kan kaki...
ini pun aku g sebab temankan ofis mate aku ni g cari barang dalam kt guardian...hahahaha...
gurl...gurl...gurl

aku ngn member aku lagi sorang ni ape lagi...

ayus: ape ek ade kat KLCC??hmmm
aku: aah ek...KFC pon layan nii...
fade: arghhh..malas layan korang..(dalam kepala memang taw da kitorang nak pow die..hahaha)
aku & ayus memang da gelak jahat daaa...hahaha

sampai je klcc memang xde la aku nak g tempat lain kan...terus je tempat yang di tuju...penat weeiii g jejalan after keje niii...walau pon ade depan mate...da abih sume barang dalaman die borong...dengan tibe2:

hihihi
fade: korang nak ape ni.??
aku & ayus: berpandangan angkat kening sambil senyum2..hahaha

terus la kami menuju ke KFC...hahaha....
Alhamdulillah...si Fade ni memang x kedekut...kitorg main2 pon..die tetap blanjer btoi2...hihi..


lame woo aku xmakan kfc...xde la teringin sebab aku taw kalo kfc xamik bnde lain selain ayam...
kalo aku nak makan ayam memang kfc je la aku pilih...kalo burger kat kfc...
no no no....
hihi

nape la kfc ni xde delivery...setakat ni aku xjumpe la delivery kfc...jenuh mencari nye....hihi...


kami amik 3 set berlainan ye..tak main nak kongsi2 ni..hahaha..kate orang blanjer kan...


burppp...Alhamdulillahhh..saved bajet tok malam ni...hahaha

anyway...thank fade coz salau blanje kami walau pon aku ni suke cari gado ngn ko kat officeee...
hal opis hal opis
hal luar opis..jangan bawak hal opis...
u all paham keee??
hahaha

p/s : "FADE" ni aku sorang je panggil...name sebenar Siti Fadeah...mulut aku ni je suke pendek2 kan..hahaha..fade pon terime je dalam mara2 aku dok panggil die FADE..hahaha..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...