Tuesday, October 30, 2012

Jom G Canteen...

Lunch Time....

Nak makan ape.??hmmm

Tu je la soklan kalo lunch time...da xdapat pikir...g food court je la jawapan nye...hahaha...
tapi ari xtaw la masing2 xnak g foodcourt...muak katanye..xtaw nak makan ape?..hahaha...kitorang dok la pikir nak makan kat mne??..mase berjalan ni...

pikiaq punya pikiaq...

ade satu sore
"jom g canteen"
hihi

so...jom la...
ni bukan macam kantin sekolah2 ye u all...hahaha...memang name kodai tu The Canteen Room...kitorang panggil Canteen jo...canteen ni bawah bangunan tompat aku kerejo je...
kat cni memang lunch je...ikut nasib la u all..kalo ade tempat..ade la...kalo xade tu...sila2 la kuar cari kedai lain...hahaha...nasib kami baik...kebetulan ade group baru bangun...jadi mmg rezeki canteen la dapat duit kami...hahaha...
makanan kat cni memang sedap u all...tiptop...sila sila la cube...
apa yang kitorang order?..mari2 lihat......nyummy nyummyyy...






yang ni memang feveret aku kalo datang cini....Ice Peach Tea

Mari la cube kat cni u all...

The Canteen Room
A-0-2, Wisma HB, Megan Phileo Avenue 2, Jalan Yap Kwan Seng, KL

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...