Wednesday, October 31, 2012

Fade Kena Pawww Lagi!!!!

Ingat x aku penah post entry nii


kali ni fade kene paww lagi...hahaha...
aku ni bukak kaki kikis taw u all...tapi fade ni memang sangat pemurah...die sangat suke belanja kami..tapi xtaw la ape niat die..sama ade ikhlas ataw terpakse...hahaha..tapi aku taw die ikhlas belanja kami sebab kami tela teman kan dan pilih kan die sehelai baju raya haji yang sngat cantikkk....hihi

mule2 kitorg nak mkn kt restoren ape ntah fade cakap kt Ampang Park tu..last2...kami memilih Old TownWhite Coffee je....


Time tu da la tga hujan lebat...memang best la lepak2 dlu....


da duduk tu...belek punya belek menu....kitorg pon pesan la ape yang kitorang nak...time tu bole plak tekak aku ni nak makan nasi....tp xnak nasi lemak...amik la aku nasi ngn kari ayam....

pastu baik nye si ayus tu leh citer die sound kawan die oder ap ntah..lebei kurang cmni la ayat die
"stakat ko makan bende ni..aku pon bile masak kan"
touching aku wei...tapi aku touching ngade2 je....hahaha...ade aku kisah...

Nasi + Kari Ayam

Hezelnut White Coffee

Roti + Kaya + Butter

Lemon Juice

Lepas makan2..lepak2...fade pon da order tok tapaukan ayah die nye makanan...kitorang pon balik laaa....perut da kenyang kan...hahahaha...

ape2 pon...
aku taw ko bace blog aku fade...
jd
"thank so much sbb slalu kene paw ngn aku...hahaha"


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...