Monday, October 1, 2012

Check Up #3


Pagi td punye la aku bertungkus lumus kat opis siap kan keje2 aku...

Motip???

aku halfday ari ni...nak amik time off bos aku sagat la kedekut..jadi...aku ade cuti laaa...gune kan je laaa...hihi..

Motip halfday???

aku kan kene g hosp lagi tok set up appointment tok follow up and amik ubat...dalam hati xnak amik..tapi...disebabkan aku pikir ni da 2nd time aku kne macam ni...xleh la sambil lewa...dulu aku tak g follow up doc..skang kne la g...takut weiii...kang xleh ngandung lak aku ni...da xde keturunan...hahahaha...xde keturunan satu...di buat nye B aku tu lari tinggal kan aku..tertonggeng2 aku nanti u all...hahaha...

sampai2 memang amik terus no nak amik ubat...yo la...xkoso den nak tunggu lame2 kt ctu...
sementara tunggu ubat tu aku terus g bahagian pakar gynaecology(btol ke eja nii)..
set up next appointment ngn doc Alisssa...
Done...dtg2 tempat ubat terus amik ubat...
kol230 da setel sumer keje...
ape lagi berjimba aku pas tu...hahaha...


amik ko...3 bulan aku kne makan pil perancang ni...ni bukan nak rancang keluarga taw u all...hahaha...ni nak rancang hormon bagi aktif...


Next appointment pon da set...awal tahun depan...Insyaallah aku ingat appointment tu...hahaha...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...