Sunday, September 30, 2012

weekend vs wedding

wedding
wedding
wedding

ape lagi ari2 minggu ni u all...wedding je laaa...
minggu ni plak memang aku tak balik kampung....so amik kesempatan la g wedding member2...nak tunggu wedding sendiri tak taw lagi bile...ye dok?...hahahaha

pulak tu member aku ni konon nye bg kad istimewa la konon nye kat akuu...lain dari yang lain la konon nyeee...hahaha...memang tebal kad member aku ni u all..tapi aku taw...sume orang dapat kad yang same..hahaha..


santik kan...aku sampai2 je memang aku teruja pelamin set die ni...kombinasi kaler yg comeii...


tahniah ye Din n Ina...Cinta zaman kolej niii...hihi


comei kan ii...hahaha...test power samsung note wina...die baru angkat weii...kuang asam taw ini kawan...die lagi up taw...hahaha...wina...tggu i angkat S III yeee..hahaha

agak2 kami da makan...da jumpe pasangan raja sehari tu...kne jumpe jugak kengkawan yang lain kan...memang kecoh r kat ctuu...hahaha....

tapi xde la kitorang tunggu lame...sebab kitorang nak bersiar2...hahaha
gagah taw berbaju kurung u all g KL Festival City....padahal bukan ade pon kat sane..pastu tak boleh plak nk beli ape2..hahaha...bukan kedekut taw...tapi mesin atm kt ctu macam pandai je nak jage duit dalam bank tuu...cucuk2 xnk kuar...da dia xnk kuar...biar je la die duk dlm tuu...hahaha....save iii taw...



mereka ber2 ni kalo da sampai shopping complex memang xpandang orang daaa...hahaha...tu yang sorang depan sorang belakang...

aku???

of coz la blakang mereka niii....hihi


at last...ini je yang kami belanja...hahaha.....ok wat....at least kuar jugak la duit yang dalam beg tuuu...hahahaha

2 comments:

inat said...

hohohoi..enset lame da kaput la jas..tu pasal angkat enset baru...huhuhu

Chek Jasz said...

xmampu wina oii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...