Saturday, September 1, 2012

Sudikah awak mengahwini saya?

Perghh tajuk akuuu....

Dengar mcm best je kan u all...memang teruja la kalo dapat tempuh alam perkahwinan ni...tapi aku tak nak cakap lebei lebei camne rase nye... sebab aku ni single mingle lagi u all...bukan je kahwin, bertunang pon belum lg...tapi bercinta sudah bagi aku... gila ko xpernah rase...umor pon da nk tuaaaaaa.....

Perkahwinan tu ape..pandai2 u all paham sendiri sebab aku pon xtaw nak terang kan cmne...tp serius u all....aku nk kawin!!!!!!!!!!arghh..... ade x sesape nak kawin ngn aku...hahahaha

Selamat pengantin baru dear.....
Harap ko happy and bahagia ngan fadil hingga akhir hayat.

ari ni kawan merangkap BFF aku tela menamatkan zaman bujang die...dlm geng2 aku..die leh kawin dlu...hampas beregas taw...huhu...

btw

congratz to u dear...selamat menempuh zaman baru yang mungkin sgt mencabar..aku terharu u all.saat termeterai nye akad nikah diorg..xtaw knape aku leh sebak time tu padahal bukan aku yang kawin..maybe mengenang nasib diri...sape nak kawin ngn aku...huaaaaaa....

saat ni amat gelabah la si fadil ni sampai nak bukak rantai pon da jadi xtaw...
upacara batal air sembahyang (1)
upacara batal air sembahyang (2)
upacara batal air sembahyang (3)
yeszzzz...kami official husband n wife
Mohd Fadhil
&
Noor Asmah

saat menanti chik abang ntuk disandingkan...sempat lagi bergambar ni u all..sebab chek abang kne tahan tol banyak kali...selagi xbayar tol..xdapat la ko nak dok ngn bini ko..hihi



2 comments:

inat said...

jas banyak kali mention 'sape nak kawen ngan aku'..t aku bgtau mie eh..hihi

Chek Jasz said...

hahaha...bnyk kali aku mention ehhh..hahaha..aku tggu mie pinang aku je...xtggu org lain...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...