Monday, September 3, 2012

P1 Wimax

Hari ni aku cuti u all...Aku sengaja amik cuti la konon takut penat balik dari Johor...Tapi penat apenye..aku n bff aku sampai kelumpo ari ahad pg...Da habis rehat da..aku pon balik umah tdo x hingat...

Bole je aku g keje hari ni...Tapi pikir aku da apply cuti...alang-alang kan u all...cuti je la bersenang lenang...padahal ko memang malas pon jas oiii....

Disebabkan ari ni aku cuti...jadi aku amik kesempatan la g kedai P1 Wimax...Dolu Dolu aku ade wat en3 yg aku kini pengguna P1 Wimax (Sila tekan ye)....Tapi aku g kedai P1 ni bukan sebab nak terminate P1 aku u all...Sebab aku ni sangat baik hati...hahaha....


P1 aku yg aku gune sbelum ni dengan baik hati yang sgt ikhlas (tangan didada, mate juling)...aku bg kat opismate aku...hahaha...konon aku nk cut cost laa...ye la sejak dok umah sorang ni..banyak bnde nk kne bayar sendiri....Jadi aku tolak la P1 ni kak die..takut aku xterbayar...

Tetapi....

Haaa...ni nak jadi cerita ni...Kebosanan ko kat rumah...hahaha...aku tgk tb..tb tgk aku..tu je la keje aku....hahaha

Aku try jugak bodek2 opismate aku ni amik P1 baru n aku amik balik P1 aku ni...(tgk siku sgt buruk...hahaha)...tapi..harammm....xjalan...hahaha..terpakse la....amik P1 baru...hahaha...gagah la aku bangun pagi ntuk P1...kali ni aku amik yg mahal cket...xde la mahal pon...Same je...cume da xde promotion...yg dolu tu aku amik murah sebab ade promotion..kali bayar la every month RM69...huhu



kali ni xde gantung2 tepi tingkap nak cari signal...aku letak comel comel atas tb tu...signal die sgt bagus....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...