Tuesday, September 18, 2012

Maxi Dress


apsal tetibe aku nk stori pasal bju gugurl ni...hahaha

teringin la nk try pakai maxi dress ni....tgk org nmpak cantik jek pakai...tp bile imagine aku yang pakai...huahua....rasa nk menangis......msti macam ibu mengandung padahal aku ni kawin pon x lg...huhu....

tgk je la org pakai...

tapi sesuai x aku pakai u all...nk cari niii...huhu..tapi takut je x sesuai ngn aku....




macam akan melekat je kan kain tu kat badan kite kan u all...warghhh.....ape la rupe aku nnti...

tp yang bawah ni cam ok je...


yang bawah ni nmpak x formal nak g keje....aku mg nak car yg formal2..senang sarung je g opis...tapi xnak la yg terdedah2 tu u all...yg simple...cantik..n tutup2...hahaha



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...