Sunday, September 2, 2012

JPO Sangat Laa...

JPO 

JPO

JPO

Tujuan kedua aku ngn kawan2 aku trun JB kali sbb ni laaaa

JPO...hahaha


u all layan la gmbar gambar ni...memang teruja la u all g cni...konon sumer kedai2 branded...memang btoi pon u all...tp lambat ber season laaa...harga pon boleh tahan...dats y ramai g cni...hihi





time aku da xlarat nak berjalan da u all...memang spoil laa...bleh plak time ni jugak la kepala nak sakit denyut denyut.....aku bagi la kengkawan aku ni g jenjalan masuk2 kedai..aku tgk kan aje reaksi diorg ni sambil mensnap gmbar...xtaw la aku diorg ni pasan ke x?...hahaha....

"Wina!!!!"
"Dla!!!"
"Korang Pasan x??"

macam la bff aku ni suke bace blog aku...hahaha












Mase kat kenduri tu u all...mak andam ni bgtaw la charles n keith kt JPO tga wat sale...tu yg lg mencanak2 nafsu nk g JPO tu u all...sekali tgk ape yang tinggal...huhu...amat sadis tawwww




memang habis la kan kalo jual sepasang RM19...licin...yg tggal pon....memang la sgt xcantik..yang cantik..habis kne sapu woii...

terus we all kuar n balik Kelumpo ngn pasrah....hahaha....pasrah x pasrah...konon nk rest kejap la kt RnR Pagoh...konon nyerr......taw taw...kitorg sgt lena tido dlam kete...kol5 pg baru sedar...ape laaa....berdessuuuppppp....laju aku balik kelumpo...nk sampai b4 kol8 pagi nyer pasal....hahaha....

akhirnya selamat sampai..bukan kol 8 u all...kol7...u all bayang kan la camne aku bawak...hahaha...pas hantar2 kengkawan aku lain xbukan..aku terus la menuju ke tempat kekasih hati...park kete terus sambung tido sementara tggu die abih keje...hahahaha...

yang penting u alll

"aku da sampai JPO....U all da sampai ke???...hahaha"


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...