Sunday, September 30, 2012

Check Up #2

Lepas aku dapat surat rujuk tu..aku malas la nak buang mase u all...terus je shoot myvi aku ni g Hosp Selayang...
dokek..senang ape2..kang g HKL kang..nak redah jem lagi...xlarat kawan sorang2...


sampai2 terus dapat no ni...jarak sangat la dekat..tp nunggu nye u all...amat la lamo ehhh...



"Kami menghargai kesabaran anda"

sangat la menguji kesabaran u all..hospital..memang x hindar la dari bunyi bising...haha...sabo sabo...
aku pon ape lagi...sumbat tinge ngn muzik2 yang ade dlm samsung aku ni...

skali tibe giliran aku...aku pon brjalan la ke bilik doktor...skali aku kne sergah..

Dr: awk jaslina murni
aku: yee
Dr: patut la xdengar saya pggil..tinge awk bersumbat
aku: ooo yeke (dalam ati sape suh panggil...xgune la amik no cmtu)

stating cam bese la u all...tnye tu..tnye n...sampai aku nye check up mse kat Darul Ehsan Medical Centre dlu pon die tnye...aku pon ingt2 lupe...ye la...da 5 ke 6 tahun lepas kot...
Dr tu pon da check iu check ini...
skali

Dr: g amik darah..
aku: gulpp...


bilik ni macam bilik drakula da aku tgk....hahaha


sakit u all...huhu....nseb bek la aku gagah lagi perkasa...hahaha....

abih derma darah kat drakula tuu...tggu result...Dr tu pon xplain la maybe aku knape n knape...

nk cerite ke???
xkonfom pon lgg...
nnti laaa...hihi

finally, aku kne datang isnin nnti tok follow up ngn Dr dari pakar gynaecology...n amik ubat skali...maklumla...ari sabtu kan...xde nye Dr nk layan appointment bagai...hihi

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...