Monday, May 7, 2012

my ex opismate wedding

hi u alllzz....
im here again....
hihi...gatai nk speakang...padahal terabur....

ari ni terlebei mse plk nk bukk blog ni...tgk2 da sistem baru...huhu....ape lg...mule la terkial2 cri mne nk bukak new post...mne nk attach gmbr lg....cm org xpandai gune komputer di wat nye aku...huhu....

ok..berbalik pada tajuk...hahaha....weekend ari tu aku attend ex ofismate aku kawin...lme aku x attend wedding kwan2 aku ni...bukan xnk attend..tp aku ni homesick...weekend je msti blik kg...org pon nek mls nk jemput aku agaknye...bukan nk dtg..huhu...tp skng ni aku akan cbe dtg mne2 yg mmpu..ye la..umur pon da ningkat..nnti knduri aku xde org nk dtg plk...huhu...pk pnjang ni...hihi


ni la my ex opismate yg kawin tuu....comel kn die....hihi... tahniah ye ...(mcm die bce blog aku)...bam bam kn die...hihi....mcm2 die wat nk kurus...sampai minum herbelife( btoi ke aku eja nii) hihi....tp die da wat yg terbaik...ini la hasil nye...but she still look beautiful n tomei2....


ni la husband die...amacam u alzzz....bagai pinang di belah 2 ke???..hahaha....agak2 u alllz...cantik watttt...comel la...due2 bam bam....ape2 pon..mereka selamat di ijabkabul kan dgn skali lafaz...hihi

mne aku!!!!!!!!!

of coz la aku g...tp aku g mkn jumpe jap...amik gmbar 1....pastu balik laa.....hahaha...


haaaaa!!!!!!!!!!

aku lagi comel dri pengantin kn...hahahaha...kene ngn tema ok...haha..aku plak leh lupe tema dak ni biru gak...kalo aku taw aku xpakai wane bru...cm ahli keluarga plak aku ni org tgk...hahaha....

time ni aku dtg jap je...skadar dtg tunjuk muke org ckp...kalo xdtg..nnti ape plk si nurul ni ckp...terpakse la kn...my B keje ari tu...ni pon pakse die ikut aku...tggalkan keje die kjap...cian die kne gnti mlm tu sejam dua...hihi...btw..i love u so much B...


senyum tu bagi lebar lg ye B...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...