Thursday, June 16, 2011

mental Or sewel II


sambung lg...hahaha...

aku ni nk ngumpat..laju je tgn ni nulih...haha...bukan ngumpat la u all...ni peringatan...haha...

pada en3 yg lepas..cewah..haha...ok ok ...sambung citer..pada en3 yg lepas tu..aku cter pasal mule2 die blaja mereka cerita..haha...entah ble aku blaja aku pon xtaw..nape tu aku rse cam taw je la...sbb jeles..cemburu... ade gak org cmni kan u all...huhu...

kalo ikut kn cter yg paling baru n xbaru pon..da sebulan berlalu la...lagi sakit jiwa la u all...sbb rse mmg die mental...haha...xnk la cter ap..sbb die da ilang dri idup aku...hahaha....tp lastly n finally...pecah jugak rahsia die menipu sbb kami da jumpe fb laki yg die gne tu...xde la hnsem pon pic mamat yg die gne kn tok mnipu tu kan...maybe sbb amik dari posisi yg menampakkan die macho kn..tp siyes u all...xensem lgsung...

ktorg siap tnye dak lelaki tu knal x dak mental ni...haram nk kenalnye...hahaha

n last skali dak mental ni lari dri umah ktorg..haha...nmpak kn sape salah....die takut nye pasal...kuar dri umah pon time ktorg xde...skang ni die da abih blaja...bukan abih la..tp sem last die praktikal...drama ape lg la die nk wat kt tempat praktikal die kn...hahaha...sedei....

sori la u all...aku kalo leh nk citer lebei2 dlm en3 ni pasal die..tp rse cam aib kn die plk...so aku cter ape yg aku rase patut je...huhu..yg len siman dalam perut..pastu kentut kan...hahaha,,,,


lpas ngumpat trus jadi baik u all...hahaha

Monday, June 13, 2011

mental OR sewel

aku da lme nk tulis bnde ni..tp ade je halangan...xkasi aku nk wat dosa la tu kn...hahaha...

die ni aku xde knal lme...tp knal jugak la sbb aku dok 1 umah ngn die...tp skng xde la lg sbb die da berammmmm....tu yg aku rse nk stori pasal die ni...hahaha....

die ni student...nk kte pandai...msti la pandai kn sbb bleh msuk kolej...blaja IT plak tu...of la pandai u all.....

Cantik?????

aku pon xtaw la die cntik ke x..tp jujur...kalo aku tgk gmbar die kt fb..rse cam nk bg penumbuk jek...hahaha....bajet cantik...tu aku nye mata u all...kalo chek B tu plak...cam org kampung...hahaha...gile jahat mulut ktorg....kalo da xske tu..mcm2 kan...


aku lg cantik x...
(mood: prasan)

ok!!!

citer nye cmni.....

aku xtaw la die ni mental ke ape....ke die ni kemaruk sgt nk ade pakwe...or ntah la...ataw pun...(haaa bnyk na ataw ni...hihi) die jeles tgk sume org ade pakwe..die xde...hahaha....

bile nk stat cter ni???...hahaha

dlu...mse tu nk cuti sem kot...dgn tbe2 die ckp die nk tunang...byg kn sok nk balik kg...2 hari lpas die tunang...byang kn..cam kawin koboi plk....

2 satu citer....ni tambah lg gempak lg citer die..hihi

nk d jd kn lg gempak...bakal tunang die ni blaja kt UK...bukan ulu klang ok...United Kingdom...dlm medic..haha..kitorang tgk fb si mamat ni..xde lgsung kwn2 uk...yg ade dak2 kolej si mental ni...hahaha...

balik dri cuti ni..die kononnye da tunang n sgt sonok la kn..padahal kitorang da taw game die...lyn kn je...tnye mne cincin tunang..die pon tunjuk la...pastu ade dak sorang ni...sound setepek kt die...apsal da pudar cincin ko...hahaha...muke maw bengang la kn...hahaha..pastu gmbar kt fb ltak pic lelaki tga sarung cincin kt pompuan tu..maw la ade kn tunang laki saung cincin....kalo cmtu aku pon suke...hahaha......

kitorang biar kn je die ngn rentak die...bg penat die joget lu...hahaha..dlm mse yg sme..kitorg x dok diam gak..cri mklumat sebnyk mungkin nk hentam penipuan die ni...hahaha...

smpai la ade sorg ni bg taw aku cter sebenar2 nye...hahaha...penipuan ni hanye bermotip jeles kt dak umah aku yg da tunang...hahaha...nmpak sgt org len xleh lebei dri die....hahaha...

kitorg dpt taw..ape lg..hntam r...nangis2...ckp kn wat lg...ngaku da dak tu xblaja kt UK...
adoi...cmni nyer org pon ade....

cukup2 la aku ngumpat ni...hahahatp u all...ade sambungan lg cter ni taw...hahaha...

TGGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hebat toi aku ni berlakon...hahaha


Friday, June 10, 2011

Ai D'Beijing

ape la k kne ngn beijing ni...

Ai D'Beijing????????????

u all ingt x drama ni kt tv2 kot..aku pon xpasti la sbb aku xtgk cter ni...hahaha,,,cume pnah tgk kt iklan je...hahaha....

so ape yg aku nk merapu ni...hahaha....

actually cter nk da basi on...tp aku nk cter gak...peduli ap aku...ni tga rajin nk update ni...kang malas kang...mmg berbulan la aku xtulis...hihi...

bulan 3 dlu, aku ngn family aku g melancong kt beijing...peh!!!!!!!!!!!...bnyk lak duit aku kn...hahaha...aku ni nme je da keje...tp all supported from my dad...hahaha...

ahli rombongan:

1) aku 6) acu + kimi
2) ibu 7) pakngah + makngah
3) adik cuk 8) paklong + maklong
4) afiq 9) hawa
5) atam 10) anta

ayah aku x g sbb die da g time winter dlu...lg besh...tu yg die xnk g lg...huhu....

ape lg ntah aku nk bebel...hihi...tbe2 sda xpandai nk menulih da....time aku g ni u all...aku amik cuti x bergaji taw...huhu...cedei kn...g seminggu..mne nk lpas cuti aku kn...so amik gaji x bergaji r....ujung bulan...ikat perut la...tp ade aku kisah...aku dapat g beijing...hahaha....

kite lyn pic je la u all
(gmbar ni xikut urutan taw..sbb xtaw npe..hahaha)












Tuesday, June 7, 2011

new job

lme gler aku x mengupdate blog aku ni....
hahaha

biar r..blog aku...skali readers aku pon xcakp...biar la...ikut ske aku r nk follow ko lg ke x...hahaha...padan muke aku nnti....

jgn la cmtu u all...aku ni bz yang sgt menipu taw...hahaha...

en3 aku kali ni adalah nk bercerita yg aku da
ade keje bru skang...hahaha..ayat nk skema abih...hahaha...AAK(ada aku kisah)

tp kali ni aku keje mmg lari abih r ngn ape yg aku amik time blaja dlu...huhu...aku amasuk admin skng...ye la..nk blaja wat admin plak...nnti senang nk setup bisnes sendri....(ade kne ngene ke?).....hahaha....


tax???????

sbelum ni u all...jujur la ku cakap...aku xtaw menahu lgsung pasal tax ni..masuk cni wat2 la cam taw padahal xtaw lgsung..skang da nk sebulan aku keje cni..aku da taw la cmne tax ni...siap kne amik exam bagai...hihi..

citer pasal exam..

aku ni masuk admin bahagian education n examination...so aku uruskan hal2 student...department membership pon ade..tp membership ngn student len2 hal..yg tu aku x phm lg...hahaha..nnti ble aku da phm aku story...k u all?...hahaha

aku pon xtaw nk stori ape pasal cmpny ni...tguuu.............

bg aku selidik sedalam2 nye ye...hahahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...