Friday, December 23, 2011

PROSTITUTE


PROSTITUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATAW PUN LEBEI SENANG

PELACUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!













finally!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i know that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Thursday, December 15, 2011

TOUCH


"XPHM KEW..SY BZ ..DA XDER KJE KEW?BT R KJE DLU.."

*

*

*

*

*

?????

IF HIM!!!!!!!!!!

Wednesday, December 14, 2011

suka!!!!!!!!!


aku memang suke ap ko wat!!!!!!!!!!

hahahaha

kahkahkahkah

berguling2 aku rse aku nk gelak...

pasni sila wat lg k.....

jgn wat yg bese2 je...wat lg trus smpai aku xmampu nk gelak lg......

Thursday, December 1, 2011

Friday, November 18, 2011

touch


*
*
*
*
*
*





"Nape aku nk jd mcm ni ntuk org bodoh mcm ko "




hmmm

" Ko tgk la ko xkn dpt bnde2 cmni lg "







TUNGGU!!

hmmm

skng ni aku diam ko makin melampau kn...
bukan main lg ko carut2 kn aku..
main nme mak bapak aku...

xpe2..
slagi aku leh diam..
slagi aku leh sabar..
aku diam..
aku sabar..

tp.

*
*
*
*
*
*

t

Wednesday, November 16, 2011

Tertanya2



"saya buat macam tu sebab tak nak die pikir lagi saya dengan awk"

mean?

??

???

????

?????

HMMMM...

Tuesday, July 26, 2011

20th Annual Dinner

1st time woo attend event cmni...b4 ni mne ade..majlis graduate dlu pon aku x g...hahaha...gle sombong kn..bukan sombong..aku dlu xpandai nk attend event2 cmni...ni la untung nye kot masuk cmpony ni...dpat attend event2 besar cmni...n mmg rezeki aku pon u all..sbb masuk2 je company ni..dieorg tga wat preparation ntuk 20th anniversary dinner ni...tp yg aku xsuke time ni..aku kne cl cmpany2 len ntuk jual table...mahal siot 1 table...ade ketegori2 lg...huhu


ni dak opis aku..umur lebei kurang je la...tp yg paling tua yg sebelah aku...die ni nme je tue tp kdg2 perangai x menunjukkan umur...hahaha...sori ye fadeah..hahaha...aku jujur...


kasut yg paling rendah tu ofcoz la kasut aku...hahha..kalo aku pakai yg paling tggi tu..alamat nye...balik event ni..bengkak2 la kaki aku...gle ko nk pakai tggi2....sakit kaki aku d wat nye...pakai yg rendah pon aku rse seminggu pnat xilang...huhu



so..kiut x aku berpakaian cmni...ble aku ltak je kt facebook..sume ckp aku da jd pompuan or nmpak cket pompuan...hahaha..jahat x diorg..aku mmg pompuan wat!!!haha..

tp bak kate b..aku nmpak matang cket..haha..siot jee...

Thursday, June 16, 2011

mental Or sewel II


sambung lg...hahaha...

aku ni nk ngumpat..laju je tgn ni nulih...haha...bukan ngumpat la u all...ni peringatan...haha...

pada en3 yg lepas..cewah..haha...ok ok ...sambung citer..pada en3 yg lepas tu..aku cter pasal mule2 die blaja mereka cerita..haha...entah ble aku blaja aku pon xtaw..nape tu aku rse cam taw je la...sbb jeles..cemburu... ade gak org cmni kan u all...huhu...

kalo ikut kn cter yg paling baru n xbaru pon..da sebulan berlalu la...lagi sakit jiwa la u all...sbb rse mmg die mental...haha...xnk la cter ap..sbb die da ilang dri idup aku...hahaha....tp lastly n finally...pecah jugak rahsia die menipu sbb kami da jumpe fb laki yg die gne tu...xde la hnsem pon pic mamat yg die gne kn tok mnipu tu kan...maybe sbb amik dari posisi yg menampakkan die macho kn..tp siyes u all...xensem lgsung...

ktorg siap tnye dak lelaki tu knal x dak mental ni...haram nk kenalnye...hahaha

n last skali dak mental ni lari dri umah ktorg..haha...nmpak kn sape salah....die takut nye pasal...kuar dri umah pon time ktorg xde...skang ni die da abih blaja...bukan abih la..tp sem last die praktikal...drama ape lg la die nk wat kt tempat praktikal die kn...hahaha...sedei....

sori la u all...aku kalo leh nk citer lebei2 dlm en3 ni pasal die..tp rse cam aib kn die plk...so aku cter ape yg aku rase patut je...huhu..yg len siman dalam perut..pastu kentut kan...hahaha,,,,


lpas ngumpat trus jadi baik u all...hahaha

Monday, June 13, 2011

mental OR sewel

aku da lme nk tulis bnde ni..tp ade je halangan...xkasi aku nk wat dosa la tu kn...hahaha...

die ni aku xde knal lme...tp knal jugak la sbb aku dok 1 umah ngn die...tp skng xde la lg sbb die da berammmmm....tu yg aku rse nk stori pasal die ni...hahaha....

die ni student...nk kte pandai...msti la pandai kn sbb bleh msuk kolej...blaja IT plak tu...of la pandai u all.....

Cantik?????

aku pon xtaw la die cntik ke x..tp jujur...kalo aku tgk gmbar die kt fb..rse cam nk bg penumbuk jek...hahaha....bajet cantik...tu aku nye mata u all...kalo chek B tu plak...cam org kampung...hahaha...gile jahat mulut ktorg....kalo da xske tu..mcm2 kan...


aku lg cantik x...
(mood: prasan)

ok!!!

citer nye cmni.....

aku xtaw la die ni mental ke ape....ke die ni kemaruk sgt nk ade pakwe...or ntah la...ataw pun...(haaa bnyk na ataw ni...hihi) die jeles tgk sume org ade pakwe..die xde...hahaha....

bile nk stat cter ni???...hahaha

dlu...mse tu nk cuti sem kot...dgn tbe2 die ckp die nk tunang...byg kn sok nk balik kg...2 hari lpas die tunang...byang kn..cam kawin koboi plk....

2 satu citer....ni tambah lg gempak lg citer die..hihi

nk d jd kn lg gempak...bakal tunang die ni blaja kt UK...bukan ulu klang ok...United Kingdom...dlm medic..haha..kitorang tgk fb si mamat ni..xde lgsung kwn2 uk...yg ade dak2 kolej si mental ni...hahaha...

balik dri cuti ni..die kononnye da tunang n sgt sonok la kn..padahal kitorang da taw game die...lyn kn je...tnye mne cincin tunang..die pon tunjuk la...pastu ade dak sorang ni...sound setepek kt die...apsal da pudar cincin ko...hahaha...muke maw bengang la kn...hahaha..pastu gmbar kt fb ltak pic lelaki tga sarung cincin kt pompuan tu..maw la ade kn tunang laki saung cincin....kalo cmtu aku pon suke...hahaha......

kitorang biar kn je die ngn rentak die...bg penat die joget lu...hahaha..dlm mse yg sme..kitorg x dok diam gak..cri mklumat sebnyk mungkin nk hentam penipuan die ni...hahaha...

smpai la ade sorg ni bg taw aku cter sebenar2 nye...hahaha...penipuan ni hanye bermotip jeles kt dak umah aku yg da tunang...hahaha...nmpak sgt org len xleh lebei dri die....hahaha...

kitorg dpt taw..ape lg..hntam r...nangis2...ckp kn wat lg...ngaku da dak tu xblaja kt UK...
adoi...cmni nyer org pon ade....

cukup2 la aku ngumpat ni...hahahatp u all...ade sambungan lg cter ni taw...hahaha...

TGGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hebat toi aku ni berlakon...hahaha


Friday, June 10, 2011

Ai D'Beijing

ape la k kne ngn beijing ni...

Ai D'Beijing????????????

u all ingt x drama ni kt tv2 kot..aku pon xpasti la sbb aku xtgk cter ni...hahaha,,,cume pnah tgk kt iklan je...hahaha....

so ape yg aku nk merapu ni...hahaha....

actually cter nk da basi on...tp aku nk cter gak...peduli ap aku...ni tga rajin nk update ni...kang malas kang...mmg berbulan la aku xtulis...hihi...

bulan 3 dlu, aku ngn family aku g melancong kt beijing...peh!!!!!!!!!!!...bnyk lak duit aku kn...hahaha...aku ni nme je da keje...tp all supported from my dad...hahaha...

ahli rombongan:

1) aku 6) acu + kimi
2) ibu 7) pakngah + makngah
3) adik cuk 8) paklong + maklong
4) afiq 9) hawa
5) atam 10) anta

ayah aku x g sbb die da g time winter dlu...lg besh...tu yg die xnk g lg...huhu....

ape lg ntah aku nk bebel...hihi...tbe2 sda xpandai nk menulih da....time aku g ni u all...aku amik cuti x bergaji taw...huhu...cedei kn...g seminggu..mne nk lpas cuti aku kn...so amik gaji x bergaji r....ujung bulan...ikat perut la...tp ade aku kisah...aku dapat g beijing...hahaha....

kite lyn pic je la u all
(gmbar ni xikut urutan taw..sbb xtaw npe..hahaha)












Tuesday, June 7, 2011

new job

lme gler aku x mengupdate blog aku ni....
hahaha

biar r..blog aku...skali readers aku pon xcakp...biar la...ikut ske aku r nk follow ko lg ke x...hahaha...padan muke aku nnti....

jgn la cmtu u all...aku ni bz yang sgt menipu taw...hahaha...

en3 aku kali ni adalah nk bercerita yg aku da
ade keje bru skang...hahaha..ayat nk skema abih...hahaha...AAK(ada aku kisah)

tp kali ni aku keje mmg lari abih r ngn ape yg aku amik time blaja dlu...huhu...aku amasuk admin skng...ye la..nk blaja wat admin plak...nnti senang nk setup bisnes sendri....(ade kne ngene ke?).....hahaha....


tax???????

sbelum ni u all...jujur la ku cakap...aku xtaw menahu lgsung pasal tax ni..masuk cni wat2 la cam taw padahal xtaw lgsung..skang da nk sebulan aku keje cni..aku da taw la cmne tax ni...siap kne amik exam bagai...hihi..

citer pasal exam..

aku ni masuk admin bahagian education n examination...so aku uruskan hal2 student...department membership pon ade..tp membership ngn student len2 hal..yg tu aku x phm lg...hahaha..nnti ble aku da phm aku story...k u all?...hahaha

aku pon xtaw nk stori ape pasal cmpny ni...tguuu.............

bg aku selidik sedalam2 nye ye...hahahaha

Tuesday, January 18, 2011

buku nombor...

ari ni b bg SUDOKU....hihi...die asik dok tgk aku amik sudoku kt dlm The Star agak nye...huhu...anyway...thank dear...;)

aku siap balut kot....haha...hargai beb...bukan sng die ni nk bg aku ape2...hihi


Sunday, January 16, 2011

Darwinar Hassan


~
~
~

en3 ni khas ntuk BFF aku ni....


Ari ni genap chek wina kite 26 tahun...hihi...da tue ko wina...n yang penting taw wina..ko lg tue dari aku..hahaha.....

disini...wah!!!..ayat skema plak aku.....

kt sini..aku doakan ko sentiasa bahagia...n selalu berjaya dlm idup ko skang n future.....

soklan cepu emas....

"ble ko nk kawin ni wina?...da tue ni..haha...."




Thursday, January 6, 2011

Gorgeous Chain Sdn. Bhd

Gorgeous Chain Sdn Bhd....

nme company ni cam gah je kn..tp u all..xleh caye kot ngn diorg ni...ari ade iklan diorg kt job paper The Star...aku pon leh terpk...bnyk na plk dier nk gne admin executive ngn admin assistant..huhu..iklan die lebei kurang cam kt bawah ni la...huhu....

aku ni hampir2 la nk kne tpu ngn company ni...ade la 1 ari ni..aku leh rajin plak nk cl2 no company yg ade dlm iklan dlm paper tu...konon nk cari keje len la...nmpak la iklan ni...aku trus la kol...mule2 plik gak...tp pastu mls nk pk..kol je la...kol kol...ade sorang minah ni angkat...then die ckp.

"awk leh dtg inteview ptg ni"

pg kot aku tepon time tu...tp aku xde la decide nk g ptg tu..aku pon ade keje len nk wat...bukn nye aku penganggur tegar senang2 je nk mne2....huhu...aku pon mintak la nk inteview pg esok nye....then die pon...

"ok..kol 10 pg sok..awk dtg kt alamat ni....blok 2a tingkat 18 plaza central...5 min je dri kl sentral...sok dtg kol10 jumpe cik nadia"

aku ni pon u all..ok kn je la...xpk ape da...aku pk nk cri keje je...pastu aku cl la b...ckp ngn die aku ade inteview sekian ngn sekian...die pon ckp ok...time tu die bz..ok kn je ape aku ckap...huhu...

mlm tu kitorg jumpe...bru die tnye mcm2...ape nme syarikat tu..kt mne...syarikat tu wat ape...huhu...aku pon tergagap r jawab..sbb xtaw...huhu..btoi gak..npe aku leh xamik taw gak..cmne aku nk g inteview kalo xtaw syarikat tu syarikat ape....huhu..pastu aku ngn b pk r cmne nk taw syarikat tu syarikat ape...b blik tu trus search just gne alamat yg die bg...pastu die trus cl aku....

"sy rse ade bnde buruk ngn syarikat yg awk nk g sok ni..."

aku pon ape lg...tnye la ape n nape?...mule2 cm xpuas ati gak la...pastu b bg 2 link ni..aku pon caye la.....kalo u all nk taw crite selanjutnye nape aku ckp syarikat ni tpu cbe bce link ni....

Gorgeous Chain Sdn. Bhd 1`
Gorgeous Chain Sdn. Bhd 2

jd u all...aku dpat pengajaran kt cni..cri keje cri gak..tp jgn over sgt..huhu

Wednesday, January 5, 2011

wedding day

tibe la time ceremony nyer....25 dis 2010....

time ni aku kire org yg penting ngn xpenting la u all..coz wat???...

coz aku jd pengapit maksu aku ler...penting x?..hihi..kalo xde aku..maw menangis maksu....dgn kain nk wat bju da bg...kang org len jd kang..lari tema plk...penat la org tu set btoi2...huhu

xde la aku ni jahat sgt nk hancur kn plan maksu aku ni..huhu..cmne pon..den cube balik secepat mungkin....

agak2 u all kn...aku dapat x aura nk kawin pasni...huhu...leh caye ke...org ckp kalo jd pengapit..msti lpas ni die kawin..huhu...siyes u all..aku xcaye lgsung..coz ni kali ke2 aku jd pengapit...xkawin lg pon lpas yg per1 dlu..huhu....


ok x muke kebelagakkan aku jd pengapit..haha...senget taw tukang gmbar ni amik posing gni...ilang keayuan aku...huhu


ni aku nk kongsi ni u all...kenduri ni wat kt kg peradong...kire kt daerah jalebu r...wan gemuk aku ni plak kuat jugak la adat negeri nye...ape2 knduri msti jemput undang jelebu...bak kte ayah aku..kalo dlu2...slagi undang xmkn..kte xleh mkn..skang xde la cmtu....huhu....
so tga snding2 tu sblum tun g santap pengantin..kne g sembah undang lu...cam kte sem raje2 tu...pastu tggu plak undang merenjis pengntin..leceh cket r u all...huhu..



lpas tu bru la ko nk santap ke ap ke.....


lpas je santap2..aku trus tggal kn pengantin u all..xtahan da..lapo pun ade..pe lg...amik nasi...trus belasah mkn ngn sepupu2 aku...siap amik lg lauk2 kt meja pengntin...haha.....

ni time kitorang da penat sgt...time tu plak knduri da beransur abih...kitorg pun ape lg...amik can r lepak2 kat atas umah....

for maksu n paksu...semoga u all berbahagia hingga ke hujung nyawa...ceh..hihi






ps: kt peradong ni ade 1 acara plak u all kalo da abih knduri...main siram2 air..pe lg...salah 1 sebb ktorg x lepak kt bawah...sbb sume takut kne siram air...ble kte da kne siram air...kte nk cri org lain plk n siram...huhu...teruk gak r pengantin kene..haha...



my youngest anty wedding

haaaa!!!!!!!!!!

ni la yg family blah ibu aku tggu2 u all...mane x nye...maksu aku ni umur da out of date da...(ops..sorry maksu..hihi)....tp xkawin2...senyap jek....

skali die ckp nk tunang..mmg xtggu2...jln kan je...mule2 perancangan nikah bulan 10...tp tbe2 postpone plak ke bln 12...

"lantak la maksu..janji u kawin.."

24 dis 2010 (lpas isyak)

termaktub la perhubungan mereka as wife n husband...dengan skali lafaz je...alhamdulillah...hihi...tp lme gak r nk tggu...tok kadi tu mcm2 plak nk cakap nye..masing2 da g kusus kawin kn...huhu..

tbe plak time batal air semayang..ceh...ilike...hihi

aku n adik2 aku n kazen2 aku..pakai sempoi glemlmtu...xde nk bju kurung2 bgai..susah nk nolong...ceh..camnolong..haram...haha..xde la..time tu pon akubru smpai dri kl...kje beb..cri rezeki...hihi...


pasni xsusah la menelepon maksu aku ni...kalo x seblum ni u all..cl..jgn harap berangkat..huhu....pasni xangkat je..cl paksu..hihi...sonang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...