Wednesday, November 17, 2010

adik2 ku

(rindu2 sgt ngn baby..huhu)

*
*
*

hai u all.....wat's up.....

aku ni pmalas toi nk update en3 kn u all...haha...sorry la u all....ok3.....skang aku bg update k....

en3 ni aku still nk story pasai umah sewa aku la....dlm umah sewa aku ni ade 6 org..termasuk aku la...ade 3 bilik...aku dok bilik blakang sbb bilik tu btoi2 muat ntuk badan2 kurus cam aku je...kurus ke!!!!!!!!..haha.....

lagi 2 bilik ofcoz la di huni oleh adik2 baru aku ni....

adik!!!!!!!!!!

of coz la u all...sumer nye bawah2 aku lg...still study kt iic...mule2 diorg sebut iic...punye la aku pelik..ape bnde tu...haha...upenyer International Islamic College....tp adik2 aku ni vogue mcm bukan budak iic...haha...


yg muke kecik tu aku pggil shaly...die ni kalo nk d kata kn...macam prangai aku jugak la mse aku blaja kt uitm tu.....hihi....ade gak la crite die yg aku taw cket....bese la...stori morri morning glory...hahaha...

yg bju itam tu plak...eyna...aku suke tang rambut die ni..ikal semulajadi gtu.....mmg jd angan2 aku la untuk memiliki rambut cam tu....hihi...(ni tga tahan dri ni..bg rambut pnjang...xsemulajadi pon...xkisah la..jnji ikal...hahaha)...

haaa...dak 2 org ni amik secretary( btoi ke aku eja ni...) kt iic...tu yg leh tahan voguenye...hihi

yg ni ira...die amik it kt iic..tp die ni cm problem r....kelas x g..pastu da kne bar..suh aku tolong wat ayat nk wat surat bg unbarred subjek...lantak la ira oi...jnji ko bahagia...skng ni pulak..die mcm kejutan budaya....nk kte bru dok kl...lme da..ntah la...hope die pndai jage diri die...jgn jd cm aku yg jahat ni udah la...huhu....

*
*
*

ade lg 2org...

yana....die ni dak baik cket...puasaku cri facebook die nk amik gmbar...tp bru teringt yg die pnah ckp di da delete fb di...nk study kte nye...boleh d kata kan...di la yg paling baik antara kitorg sumer.....

erin...yg ni aku xknal sgt la...sebb die bru msuk...aku pon xbnyk cakap ngn die..xtaw la npe....huhu..segan kot...

haaa...
tu la dak2 umah aku...yg penting...aku paling comei dri diorg...haha....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...